Bel mij terug

Bel mij terug

Reviews van cliënten

 

Flex Advieshuis heeft mij benaderd om deel te nemen aan het 45 plus traject. Door de tips en de goede gesprekken die ik heb gehad met Maria Peelen, de loopbaanbegeleider, ben ik verder in het proces gekomen en heb ik mezelf beter kunnen oriënteren op mijn loopbaan. De gesprekken en de service waren goed en daarom geef ik Flex Advieshuis een 9 voor de goede ervaringen die ik op heb gedaan.

K. Beerens

 

Ik ging dit traject open in en dat werd door Angelique op een adequate manier beantwoord. Zij is recht door zee, snel in analyseren, direct en heeft een goed inlevingsvermogen. Het is confronterend, maar helder, maar leidt wel tot resultaat. Zij heeft mij laten inzien, hoe je de laatste jaren van je arbeid nog vreugdevol kan doorbrengen, met de hoge mate van kwaliteit die ik eraan wil geven. Zij sloeg de spijker op de kop en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Ik raad Angelique Nijssen aan, mocht u een traject willen doorlopen. Zij zal u niet teleurstellen.

Joop

 

Onlangs heb ik kennisgemaakt in Eindhoven met Angelique. De planning van het loopbaanadvies kwam precies op het juiste moment in mijn loopbaan. Het is verfrissend om te overleggen met iemand die je nog niet kent en je daarom ook een andere zienswijze kan geven. Inmiddels is mijn nieuwe job een feit: ik ga op 1 juli 2019 aan de slag als HR-manager. Bedankt voor de aangename gesprekken en je advies. Ik houd je op de hoogte of deze beslissing de juiste is…..ik denk het wel!

Resianne

 

Mijn verwachtingen waren dat ik gerichte hulp zou krijgen bij wat ik het moeilijkst vind in het sollicitatietraject (hoe ik mezelf kan promoten). Het traject bleek een standaard geheel te zijn waar niet van afgeweken kan worden. Ik heb er wel iets aan gehad, en mijn gesprekspartner Kristina was super. Het eindproduct was prima en de begeleiding ook. Ik geef Flex Advieshuis een 8.

Hermien

 

Met Kristina ben ik nagegaan of ik mijn huidige werkzaamheden tot aan de pensioengerechtigde datum zou kunnen blijven verrichten. Daarnaast in kaart brengen welke andere functies bij mijn competenties passen.  Ik had al een tijdje in mijn hoofd om naar ander werk te gaan zoeken en door de gesprekken ben ik nu actief naar werk aan het zoeken. En ook heb ik vrijblijvende afspraken gemaakt bij uitzendbureaus en ben ik begonnen met snuffelstages bij enkele bedrijven. Ik heb een bevestiging gekregen van wat ik al vermoedde over mijn kwaliteiten, wensen en voorkeuren in het arbeidsproces. Flex Advieshuis heeft dit op een professionele en klantvriendelijke wijze tot stand gebracht. Daarom geef ik Flex Advieshuis een 9.

John

 

Ik ben aan het 45 plus traject begonnen om uit te vinden of het huidige beroep nog bij mij past en welke morgelijkheden qua passende beroepsgroepen er nog meer waren. Op zoek gaan naar een andere baan was niet nodig door ontwikkelingen bij mijn huidige werkgever die mijn wensen en ideeën serieus heeft genomen. Tijdens het traject heb ik persoonlijk advies gekregen en was de loopbaanadviseur betrokken en doortastend. Kristina heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en daarop geanticipeerd met gerichte adviezen en opdrachten. Ik geef Flex Advieshuis een 9.

Roswitha


Ik had geen verwachtingen, omdat ik benaderd was door Flex Advieshuis door deel te nemen aan een traject. Aangezien ik een jaarcontract heb, bij mijn huidige werkgever en mijn leeftijd een rol speelt op de huidige arbeidsmarkt, was ik benieuwd of de begeleiding  zou kunnen leiden tot nieuwe resultaten.

De tijd die ik kreeg om beleid te worden, was voor mij voldoende.

Ik ben door de gesprekken met Kristina mezelf gaan oriënteren op de huidige arbeidsmarkt en in cursussen.

Door dit traject te volgen, heb ik geleerd wie ik ben, hoe anderen mij zien en wat mijn toekomst perspectieven zijn.

Ik geef een 9 voor de geleverde diensten, door resultaat gerichte  gesprekken te voeren, die voor mij van belang zijn.

Ik zou dit bedrijf aanbevelen bij anderen, omdat mensen die wat ouder zijn van dit advies/traject gebruik kunnen maken. Het geeft  inzicht hoe je jezelf kunt positioneren op de arbeidsmarkt . Wat de mogelijkheden zijn , maar ook qua persoonlijkheid.

Lindy

 

Tijdens het traject, werd mij een passende baan aangeboden. Door middel van een begeleidend gesprek, werd mij duidelijk dat ik eventueel als startende ondernemer zou kunnen beginnen.

Ik geef dit bedrijf een 8, omdat ik weet dat er mensen zijn, die van dit advies gebruik kunnen maken. Dit bedrijf zou ik zeker bij anderen aanbevelen, voor ondersteunende informatie qua banen (switch), cv aanpassingen of het starten van een eigen onderneming.

Dit traject heeft ertoe bijgedragen, dat ik een persoonlijk advies heb gekregen dat op mij van toepassing is.

Anoniem


Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553