Bel mij terug

Bel mij terug

Breda/Drechtsteden e.o.

 

Angelique Nijssen

Loopbaanadviseur


Het in beweging krijgen van mensen en talenten is voor mij het mooiste dat er is. Iedereen heeft talenten, maar of het op een juiste manier ingezet wordt is de vraag. Loopbaanadvies helpt hierbij.

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Loopbaanadvies
  • Van werk naar werk
  • 2e Spoortraject

 

Werkwijze

Elk traject begint met luisteren: wat is de situatie, welke vraag heb je, hoe zou je geholpen willen worden? Afhankelijk van de vraag starten we met inventarisatie wat zijn je kwaliteiten, waar liggen je talenten, wat kan je, waar liggen je interesses, waar krijg je energie van? Ik maak daarbij gebruik van o.a. TMA analyse, beroepsinteressetest en kwaliteitenspel. Daarna volgt de vraag wat wil je bereiken, waar ligt je loopbaandoel? Indien nodig help ik met zaken als CV, vacatures zoeken, contacten leggen, (leren) solliciteren, eerste indruk en gesprekstechnieken. Ik ga daarbij pragmatisch te werk. Ook het leren netwerken en omgang met social media zal middels workshops voorbij komen. Mensen vinden mij daarin kordaat, helpend, zakelijk en nuchter.

Elk traject is maatwerk. Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mobiel: 06-83213778     

E-mail: a.nijssen@flexadvieshuis.nl

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553