Bel mij terug

Bel mij terug

Duiven/Deventer

 

Roos Seleky-Tahapary

Loopbaanadviseur

Roos Seleky-Tahapary

Ken je eigen waarden! Dan creëer je eigenwaarde en ben je in staat om voldoening te vinden in wie je bent en wat je doet.

Door scholing mag ik mij zelf een gecertifiteerde, profesionele loopbaanadviseur noemen. De opleiding psychodiagnostiek leerde mij het gedrag van de mens en de onderliggende drijfveren bloot te leggen. Mijn 34 jarige loopbaan in sectoren variërend van justitie, zorg, onderwijs, commercie tot productie, leverde mij de kennis en ervaring die ik gebruik bij mijn coaching in loopbaanvraagstukken. Mijn passie om mensen te helpen bij het maken van de juiste keuze is mijn kracht! Ik vertrouw op mijn kennis en intuïtie. Integriteit en inlevingsvermogen combineer ik met eigenschappen als doelgerichtheid en confronterend.

Ik help je graag bij het vinden van de antwoorden. Ik leg verbanden tussen jouw persoonlijke kenmerken, vaardigheden, capiciteiten en kwaliteiten en geef inzicht in je belemmeringen en valkuilen. Ik houd de spiegel voor, hoe je jouw waarden in je leven hebt ingezet en hoe je ze in de toekomst betekenis wil geven. We laten de buitenwereld even voor wat het is en onderzoeken je intrinsieke motivatie. 

Erken je kracht, ontdek je kansen en mogelijkheden, neem de hindernissen, omarm je waarden. Als jouw fundament stevig staat, kan je alle klanten op. Jij bent aan de beurt!

Bel nu voor meer informatie (0316) - 24 15 99