Bel mij terug

Bel mij terug

Loopbaan Ontwikkel Advies 2020

Bent u werkzoekend, werkend, zzp-er of zelfstandig ondernemer? Dan kunt u gebruik maken van het loopbaan ontwikkeladvies. U krijgt dan kosteloos, persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaancoach.

Het is belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk, dat is altijd al zo, maar in deze huidige situatie die mogelijk veel invloed heeft op de werkgelegenheid en de loopbaankansen geldt dat misschien wel extra. Om hierop in te spelen biedt het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid mensen een ontwikkeltraject middels een tijdelijke subsidieregeling met als doel:

  • Inzicht in uw huidige baan en de toekomst perspectieven;
  • Zicht op uw drijfveren, talenten en kwaliteiten en hoe u deze in kunt zetten;
  • Kansen op de huidige arbeidsmarkt;
  • Toekomst oriëntatie;
  • Voorbereiding eventuele loopbaanswitch – toekomstige loopbaan mogelijkheden.

Wij mogen als Flex Advieshuis B.V. een ontwikkelingstraject aanbieden ter waarde van € 700,00 inclusief BTW. Dit ontwikkelingstraject verstevigt de positie van uw medewerkers en uw bedrijf in deze lastige tijd.

De overheid investeert in deze cursus zodat uw medewerkers kosteloos, een beter inzicht krijgen in de toekomst. Hoe zorgt u dat u uw baan behoudt en hoe blijft u voor uw werkgever een onmisbare arbeidskracht? Zou u iets willen veranderen in uw werk of juist iets anders willen doen? Deze en meer vragen worden samen met u beantwoord.

Hoe ziet het traject eruit?

U krijgt in totaal 4 uur lang persoonlijk advies gericht op kansen en mogelijkheden voor de toekomst. Een arbeidsmarktscan is onderdeel van het traject, met afsluitend een ontwikkelplan.

Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 026-7854553 of stuur een email naar .

Over Noloc - www.noloc.nl

S-BB Erkend Leerbedrijf / Contact - Route | Skinactivity.nl

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553