Bel mij terug

Bel mij terug

Sterk in het begeleiden naar werk!

 

De huidige licht herstellende economische groei stimuleert de werkgelegenheid bij bedrijven. Daar staat tegenover dat de werkgelegenheid bij de overheid en in de zorg nog afnam in 2015, terwijl de beroepsbevolking toenam. Per saldo resulteerde dat in een lichte daling van de werkloosheid van 6.75% in 2014 naar 6.5 % in 2015 (Bron: Centraal Planbureau, januari 2015). In totaal zijn er op dit moment nog circa 614.000 werklozen in Nederland. Ondanks het lichte herstel zijn bedrijven nu nog voorzichtig met het aannemen van nieuw personeel, waardoor het zoeken naar een nieuwe baan soms een langdurig en moeizaam traject is.

Flex Advieshuis heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van werkzoekenden op weg naar een geschikte baan. Dit doen wij door middel van individuele maatwerk trajecten, of in groepsverband door middel van verschillende workshops.

De kandidaat moet zich gaan oriënteren op mogelijke stappen op weg naar werk. Hierbij gaat het onder andere om vragen als:

  •     Wat heb ik in het verleden voor werkzaamheden gedaan ?
  •     Wat doe ik nu en bij welke organisatie(s) zou ik graag op termijn willen werken ?
  •     Wat is de meest eigentijdse en inspirerende weg om daar te komen ?
  •     Zijn dromen bedrog of kan ik mijn droom in vervulling doen gaan en hoe doe ik dat dan ?

 

Gedurende het traject ontdekt de persoon zijn/haar eigen kompas, leert om uit oude denk- en werkpatronen te stappen (de zogeheten comfortzone) en maakt zijn/haar eigen nieuwe "routekaarten". Het begeleiden en verbeteren van uw zoektocht naar werk is ons werk!

Over ons

Bel nu voor meer informatie (0316) - 24 15 99