Bel mij terug

Bel mij terug

Bergen op Zoom e.o.

 

Iris Sasse

Ervaringsdeskundige

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Iris Sasse, getrouwd en moeder van twee mooie dochters. Op loopbaangebied ben ik vaak zoekende geweest, maar dankzij een loopbaantraject en veel zelfreflectie heb ik ontdekt wat mijn kwaliteiten zijn. Ik kan hierdoor met recht zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben. Dit proces is niet altijd even makkelijk geweest. Het vraagt moed, doorzettingsvermogen en het vermogen tot zelfreflectie om tot bepaalde inzichten te komen. Vanuit deze hoedanigheid weet ik hoe waardevol het is om professionele ondersteuning te krijgen bij deze zoektocht.

Mijn loopbaan

Ik heb veel ervaring opgedaan als re-integratieconsulent en arbeidsdeskundige. In beide functies heb ik gedurende mijn loopbaan veel mensen mogen coachen en begeleiden die om uiteenlopende reden niet of onvoldoende in staat waren om te werken. Om mijn coachingsvaardigheden nog verder te ontwikkelen volg ik momenteel de opleiding coach/counselor via BGL & Partners.

Wat kan ik u bieden?

Als persoon ben ik rustig, integer en pragmatisch ingesteld, met een gezonde dosis humor. In gesprekken kan ik snel tot de kern komen van een probleem. Door verdiepende vragen te stellen komen mensen zelf tot bepaalde inzichten, waardoor het mogelijk wordt een volgende stap te zetten. Mijn goede gespreksvaardigheden in combinatie met mijn pragmatische werkwijze leiden vaak tot concrete resultaten.

Voelt u zich niet meer gelukkig in uw huidige werk? Of kunt u door medische beperkingen niet werken? Dan bent u bij mij aan het juiste adres voor een loopbaantraject. Samen gaan we op zoek naar wat wel bij u past en/of wat u nog wel kunt.

Loopt u vast in bepaalde patronen en lukt het niet zelf om deze te doorbreken, ook dan help ik u graag verder. Samen brengen we in kaart brengen wat uw probleem/belemmering is en zal ik u begeleiden bij het verkrijgen van nieuwe inzichten waardoor bepaalde patronen doorbroken worden!

 

Mijn specialiteiten

  • Loopbaanadvies
  • Loopbaanbegeleiding
  • Persoonlijke coaching en counseling
  • Arbeidsdeskundige begeleiding

Heeft u nog vragen of wenst u nadere informatie, neem dan gerust contact met mij op via onderstaande contactgegevens:

 

Contactgevens:

Email

Telefoon: 06-40755729

  • Sollicitatievaardigheden

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553