Bel mij terug

Bel mij terug

Groningen e.o.

 

Bas Westra

Loopbaanadviseur


Bevlogenheid, werkgeluk, flow, passie en positieve energie is toch wat we allemaal willen?
Het loopt in je werk wel eens spaak. Dat overkomt eigenlijk iedereen wel eens. Het is de kunst om weer grip en regie te krijgen om een keuze te maken voor een volgende stap in je loopbaan. Ik gun een ieder om weer het juiste pad te vinden om weer die bevlogenheid te krijgen in je werk. Vragen als Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Die gaan we samen beantwoorden. Als loopbaancoach ondersteun ik je graag daarin. Dat is mijn passie!

Ik werk al vele jaren in het HR vak in diverse functies. HR adviseur, re-integratiecoach, loopbaancoach, trainer en manager uitzendbureau. In deze functies heb ik met veel verschillende klanten, doelgroepen, niveaus en collega's gewerkt. De rode draad in mijn werkervaring heeft altijd te maken met de passie om het beste uit mensen te halen om optimaal werkplezier te ervaren.

Kan niet bestaat niet voor mij. Er zijn altijd mogelijkheden en keuzes. Mijn karakter uit zich verder in een goede dosis humor en enthousiasme die anderen motiveert en stimuleert. Verder ben ik iemand die durft, oprecht en eerlijk is en graag naar een resultaat toe werkt.

 

Mijn specialiteiten

  • Re-integratie
  • Outplacement
  • Loopbaanbegeleiding
  • (Groeps)trainingen

 

Contactgevens:

Email / 

Telefoon: 06-21801428

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553