Bel mij terug

Bel mij terug

Zutphen e.o.

 

Ans Braakman

Loopbaanadviseur

 

Iemand die op zijn plek is en goed functioneert en flow ervaart in zijn werk,daar word ik blij van. Iemand helpen het pad naar zichzelf te lopen. Ik begeleid graag iemand op zijn (her)ontdekkingstocht en performance van zijn eigen waarheden, talenten, missie en visie in het vinden van zijn volgende bestemming in zijn of haar loopbaan.

Veelzijdig, Pro-actief, Stimulerend, Betrouwbaar, Onderhandelend, Out-of-the-box, Creatief, Resultaatgericht, Betrokken

Ans Braakman is én een sterke netwerker én een organisatorisch sensitieve trainer en coach, die mensen in hun kracht weet te zetten en projecten het gewenste resultaat laat op leveren. Analytische bedrijfsvrouw met een wetenschappelijke basis als postdoctoraal afgestudeerd epidemioloog en medisch bioloog. Haar activiteiten hebben in allerlei branches plaats gevonden.    

Naast coaching zijn de meest gegeven trainingen door de jaren heen: NLP, (Persoonlijk) leiderschap, Doelgerichte Communicatie, Omgaan met Agressie, Klantgerichtheid en Werken met Passie.

In deze rol voelt ze zich verantwoordelijk voor anderen en doorziet de vraag achter de vraag en weet dat diplomatiek aan te kaarten . Ze houdt ervan om vanuit een bestaande samenhangende structuur, inhoud en tijdspad met de klant te communiceren en te handelen. Ze richt zich op de relatie met anderen en is in staat om samen met anderen gemeenschappelijke doelen te bereiken en de valkuil van iemand om te zetten in een uitdaging. Ze is een snelle denker, die gemakkelijk oplossingen bedenkt en anderen hierin meeneemt door hen te vertellen wat het objectieve doel is en hoe dit gezamenlijk kan worden gerealiseerd. Ze is in staat om nieuwe benaderingen te ontdekken door ”out of the box” te denken. Ze is in staat om plotseling iets te doorzien of een onverwachte wending te nemen, waardoor oplossingen worden gecreëerd. Ze is open voor iedere perceptie en tegelijk gericht op de succesvolle en authentieke bijdrage van het individu. Ze voelt intuïtief aan wat mensen kunnen of nodig hebben, zonder de verantwoordelijkheid over te nemen. Ze  zorgt voor een goede balans tussen menselijke waarden en persoonlijke gedrevenheid.


Contactgevens:

Email

Telefoon: 06-16702237

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553