Bel mij terug

Bel mij terug

Zwolle e.o.

         

Annemarie Stam
Loopbaanadviseur

 

Ben jij op een punt in je loopbaan belandt, dat je je afvraagt hoe nu verder?

Dit kan zijn vanuit een gedwongen situatie (outplacement, re-integratie, werkloosheid e.d.), maar dat hoeft natuurlijk niet. Het kan bijvoorbeeld ook zijn dat omstandigheden veranderen of je een bepaalde levensfase bereikt. Vrijwel iedereen komt wel een keer op een punt in zijn/haar loopbaan, waarop het goed is eens bewust stil te staan om van daaruit weer verder te kunnen.

Ik help je graag op weg! Vanuit rust, respect en vertrouwen.

Besluit je met mij in zee te gaan, dan gaan we samen een traject aan. Hierbij staan jouw wensen en behoeften centraal. Ik zal jou vanuit rust, respect, vertrouwen en een zekere nuchterheid coachen en begeleiden. Waarbij ik ook niet zal nalaten je te confronteren, wanneer nodig, zodat jij weer een stap vooruit kan maken. Aan jou vraag ik om het nodige werk te verzetten, het vraagt inspanning en tijd om tot resultaat te komen.

Zelf ben ik een zelfstandige, vakbekwame allround professional in ‘het krachtenveld’ van mens, werk en organisatie. ik ben mijn loopbaan begonnen als intercedent bij een grote uitzendorganisatie. Hier heb ik 8 jaar gewerkt in diverse functies. Daarna heb ik mijn loopbaan voortgezet binnen het werkveld van P&O/HRM. Dit biedt als voordeel dat ik ook de kant van de werkgever goed ken. Verder heb ik de 2-jarige opleiding creatieve loopbaancounseling gevolgd en het interne opleidingstraject van Flex Advieshuis.

 

Je mag erop vertrouwen dat jouw loopbaantraject bij mij in goede handen is. Ik word er blij van wanneer ik mensen kan helpen om een positieve ontwikkeling door te maken op hun loopbaanpad. En dus ook wanneer jouw traject slaagt!

Aarzel niet en neem contact met mij op.

 

Contactgegevens:

Mobiel:    06 249 246 38

E-mail:    

 

 

  
Grotere kaart weergeven

Bel nu voor meer informatie (0316) - 24 15 99