Bel mij terug

Bel mij terug

Ervaringen van cliënten

"Fijne mensen, prettige samenwerking, meedenkend in wat wel en niet kon, persoonlijke aandacht. Kristina voelde goed aan wat ik nodig had. Ze was positief kritisch en zette me aan het denken over de onderwerpen die me bezig hielde. Ze was streng voor me, waardoor ik gedwongen werd om beter op mezelf te letten en ik een stok achter de deur had. Ik probeer nu alles minder zelf op te lossen, ik vraag op tijd hulp, ik stel me meer open. Daarnaast heb ik geleerd waar mijn kracht ligt en wat ik te bieden heb aan een werkgever."

Martine

 

"Het ontwikkeladviestraject heb ik als zeer positief ervaren. De begeleiding was persoonsgericht, open, eerlijk en stimulerend. Af en toe had er nog meer ruimte kunnen zijn voor wat meer flexibiliteit, maar dat was gezien de looptijd van het traject ook niet altijd mogelijk. De verwachtingen die ik van tevoren had zijn zeker uitgekomen en daar ben ik dan ook meer dan tevreden over."

Pieter

 

"Flex Advieshuis heeft mij zo goed geholpen bij het achterhalen waar ik energie van krijg en wat ik wil gaan doen. Ook was er veel aandacht voor het bereiken van mijn doelen. De loopbaanbegeleider heeft mij gemotiveerd om anders te denken en heeft mij leren ontdekken waar mijn kracht ligt. Ik heb op basis van het traject besloten om een opleiding te gaan volgen in de richting die ik erg leuk vindt!"

Jamiel

 

"Flex Advieshuis heeft mij geholpen bij het oriënteren op de arbeidsmarkt. Ik ben over het algemeen erg blij met de begeleiding die ik heb gekregen. Daarnaast ben ik geholpen in het ontdekken van wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg."

Robert

 

"Het ontwikkeladviestraject van Flex Advieshuis heeft mij enorm geholpen bij een ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Fijne gesprekken waarin mijn vaardigheden en interesses op een duidelijke manier in kaart werden gebracht en waarbij de expertise van mijn coach mij heeft geholpen verder te komen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan die echt bij mij past."

Tim

 

"Goede begeleiding. Kristina gaf mij een andere kijk over andere functies. Hierdoor waren een meer mogelijkheden voor het vinden van een baan. Door de persoonlijke begeleiding heb ik een gepaste baan kunnen vinden. Flex Advieshuis is meedenkend, sociaal en ik kreeg enthousiaste begeleiding. Al met al een zeer positieve ervaring gehad met Kristina en Flex Advieshuis"

Lieke


"Bij Flex Advieshuis heb ik alle hulp en handvaten gekregen die ik nodig had. Ik ben er 10 keer sterker uitgekomen als toen ik ermee begon. Top!"

Emilia Gräfe

 

"De begeleiding van Kristina was in één woord geweldig. Ze heeft mij uit een isolement getrokken, mij in mijn kracht gezet en mij handvaten gegeven richting de toekomst op zowel persoonlijk als zakelijk gebied."

Mevrouw Admassu

 

"Flex Advieshuis heeft mij benaderd om deel te nemen aan het 45 plus traject. Door de tips en de goede gesprekken die ik heb gehad met Maria Peelen, de loopbaanbegeleider, ben ik verder in het proces gekomen en heb ik mezelf beter kunnen oriënteren op mijn loopbaan. De gesprekken en de service waren goed en daarom geef ik Flex Advieshuis een voor de goede ervaringen die ik op heb gedaan."

K. Beerens

 

"Ik ging dit traject open in en dat werd door Angelique op een adequate manier beantwoord. Zij is recht door zee, snel in analyseren, direct en heeft een goed inlevingsvermogen. Het is confronterend, maar helder, maar leidt wel tot resultaat. Zij heeft mij laten inzien, hoe je de laatste jaren van je arbeid nog vreugdevol kan doorbrengen, met de hoge mate van kwaliteit die ik eraan wil geven. Zij sloeg de spijker op de kop en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Ik raad Angelique Nijssen aan, mocht u een traject willen doorlopen. Zij zal u niet teleurstellen."

Joop

 

"Onlangs heb ik kennisgemaakt in Eindhoven met Angelique. De planning van het loopbaanadvies kwam precies op het juiste moment in mijn loopbaan. Het is verfrissend om te overleggen met iemand die je nog niet kent en je daarom ook een andere zienswijze kan geven. Inmiddels is mijn nieuwe job een feit: ik ga op 1 juli 2019 aan de slag als HR-manager. Bedankt voor de aangename gesprekken en je advies. Ik houd je op de hoogte of deze beslissing de juiste is…..ik denk het wel!"

Resianne

 

"Mijn verwachtingen waren dat ik gerichte hulp zou krijgen bij wat ik het moeilijkst vind in het sollicitatietraject (hoe ik mezelf kan promoten). Het traject bleek een standaard geheel te zijn waar niet van afgeweken kan worden. Ik heb er wel iets aan gehad, en mijn gesprekspartner Kristina was super. Het eindproduct was prima en de begeleiding ook. Ik geef Flex Advieshuis een 8."

Hermien

 

"Met Kristina ben ik nagegaan of ik mijn huidige werkzaamheden tot aan de pensioengerechtigde datum zou kunnen blijven verrichten. Daarnaast in kaart brengen welke andere functies bij mijn competenties passen.  Ik had al een tijdje in mijn hoofd om naar ander werk te gaan zoeken en door de gesprekken ben ik nu actief naar werk aan het zoeken. En ook heb ik vrijblijvende afspraken gemaakt bij uitzendbureaus en ben ik begonnen met snuffelstages bij enkele bedrijven. Ik heb een bevestiging gekregen van wat ik al vermoedde over mijn kwaliteiten, wensen en voorkeuren in het arbeidsproces. Flex Advieshuis heeft dit op een professionele en klantvriendelijke wijze tot stand gebracht. Daarom geef ik Flex Advieshuis een 9."

John

 

"Ik ben aan het 45-plus traject begonnen om uit te vinden of het huidige beroep nog bij mij past en welke morgelijkheden qua passende beroepsgroepen er nog meer waren. Op zoek gaan naar een andere baan was niet nodig door ontwikkelingen bij mijn huidige werkgever die mijn wensen en ideeën serieus heeft genomen. Tijdens het traject heb ik persoonlijk advies gekregen en was de loopbaanadviseur betrokken en doortastend. Kristina heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en daarop geanticipeerd met gerichte adviezen en opdrachten. Ik geef Flex Advieshuis een 9."

Roswitha


"Ik had geen verwachtingen, omdat ik benaderd was door Flex Advieshuis door deel te nemen aan een traject. Aangezien ik een jaarcontract heb, bij mijn huidige werkgever en mijn leeftijd een rol speelt op de huidige arbeidsmarkt, was ik benieuwd of de begeleiding  zou kunnen leiden tot nieuwe resultaten. De tijd die ik kreeg om beleid te worden, was voor mij voldoende. Ik ben door de gesprekken met Kristina mezelf gaan oriënteren op de huidige arbeidsmarkt en in cursussen. Door dit traject te volgen, heb ik geleerd wie ik ben, hoe anderen mij zien en wat mijn toekomst perspectieven zijn. Ik geef een 9 voor de geleverde diensten, door resultaat gerichte  gesprekken te voeren, die voor mij van belang zijn. Ik zou dit bedrijf aanbevelen bij anderen, omdat mensen die wat ouder zijn van dit advies/traject gebruik kunnen maken. Het geeft  inzicht hoe je jezelf kunt positioneren op de arbeidsmarkt. Wat de mogelijkheden zijn, maar ook qua persoonlijkheid."

Lindy

 

"Tijdens het traject, werd mij een passende baan aangeboden. Door middel van een begeleidend gesprek, werd mij duidelijk dat ik eventueel als startende ondernemer zou kunnen beginnen. Ik geef dit bedrijf een 8, omdat ik weet dat er mensen zijn, die van dit advies gebruik kunnen maken. Dit bedrijf zou ik zeker bij anderen aanbevelen, voor ondersteunende informatie qua banen (switch), cv aanpassingen of het starten van een eigen onderneming. Dit traject heeft ertoe bijgedragen, dat ik een persoonlijk advies heb gekregen dat op mij van toepassing is."

Anoniem


Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553