Bel mij terug

Bel mij terug

Ervaringen van cliënten

Flex Advieshuis kan ik van harte aanbevelen. Zelf zat ik in een fase van verwerking na ontslag vanwege een reorganisatie. Toen maakte ik de stap om mij aan te melden bij de loopbaanadviseur van Flex Advieshuis. Het werd Anton Te Velde die mij met zijn warme introductie, gesprekken, confrontatietechnieken en testen uitdaagde, ze waren allemaal heel waardevol en inspirerend. Ik kreeg mijn zelfrespect en zelfvertrouwen terug. Ik zag de zon weer schijnen en dat resulteerde in een nieuwe baan. Ik kan dus iedereen aanbevelen om dit traject te volgen en zeker bij Anton Te Velde van Flex Advieshuis.

- Peter de Graaf (december 2018)


"In 2017 heeft Rosalien Mombarg mij begeleid om te herontdekken wat ik wil, wat ik kan en waar mijn prioriteiten liggen op werkgebied. Door de juiste vragen te stellen en goed door te vragen heeft zij mij bewust gemaakt van mijn kwaliteiten en mijn voorkeuren. Zij heeft mij bijzonder goed geholpen om zelf keuzes te maken. Het resultaat is dat ik mezelf heb ingeschreven voor een studie en dat ik solliciteer naar een baan bij een middelgrote onderneming."

"Ik zou zeker verwijzen naar Flex Advieshuis en wil erbij vermelden dat het bijzonder belangrijk is door wie je begeleid wordt. Ik ben bijzonder blij met Rosalien."


"Omdat ik al jaren niet meer had gesolliciteerd had ik behoefte aan praktische adviezen. Hoe stel ik een goed CV op? Wat zet ik wel/niet in een sollicitatiebrief? Netwerken, hoe pak ik dat aan? "

"Daarnaast was het erg prettig om met een professional te kunnen nadenken over mijn mogelijkheden. Een objectieve blik, zelf kom je op een gegeven moment niet veel verder. De positieve feedback was goed voor mijn zelfvertrouwen. De begeleiding heeft geresulteerd in diverse gesprekken. Ik ben nu aan het hopen op een goede afloop."

- Katalin Szabo

 

"Als je naar jaren werkloos wordt heb je gewoon hulp nodig bij het maken van een cv en het maken van een sollicitatiebrief. Niet stoer doen of je kop in het zand steken maar actie   ondernemen, je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Een goede cv maken en sollicitatiebrief schrijven is een vak apart."

- Esther Lijkendijk


"Ik wilde graag begeleiding bij het opzetten van een goede professionele CV en een standaard sollicitatiebrief om een basis voor mezelf te hebben. Dat is uitstekend gelukt want ik heb nieuwe inzichten en vooruitzichten gekregen en meer vertrouwen omdat ik nu professioneel binnenkom."

"Judith Luchies heeft deskundig en gedetailleerd en met een persoonlijk oog naar mijn persoon en naar mijn brieven/motivatiebrieven gekeken. Dus de belangrijkste factor, ikzelf, als middelpunt. Ik heb dit als zeer doelgericht en professioneel ervaren."

- Lucia Lunetta

 

"Tijdens mijn zoektocht naar een vaste baan heeft Jantine mij op haar eigen positieve, enthousiaste wijze hele zinvolle adviezen gegeven om mijn persoonlijkheid beter tot uitdrukking te laten komen in mijn LinkedIn profiel, CV en sollicitatiebrief. Ik ben heel tevreden met het resultaat." 

- Desiree Bogaers


"Ik had weinig hoop meer op een baan, tegen de 60 en in de bijstand. Flex Advieshuis B.V. te Duiven heeft mij uitstekend geholpen met het op orde brengen van mijn cv. Uiteraard keek ik elke dag naar de vacaturesites en stuurde brieven met cv om teleurgesteld te worden door een negatief antwoord of het uitblijven van enige reactie."

"Mijn jarenlange en brede scala van ervaringen vormden een (te) lange lijst die voor personeelsfunctionarissen niet aantrekkelijk was. Door de kennis van de personeelsmarkt en hun werkwijze heeft de loopbaanadviseur van Flex Advieshuis B.V. mij wekelijks telefonisch op afstand aan het werk gezet."

"De opdrachten werden in een kort telefoongesprek toegelicht. Daarnaast werd er ook gehamerd op motivatie hetgeen heel welkom en nodig was. Bovendien werd er gewerkt aan het LinkedIn-profiel en tot achter de komma. Het is een mooi profiel geworden waar ik alle ervaring in kwijt kon."

"Uiteindelijk werd ik gevonden op internet. Ik had een telefonisch gesprek met het detacheerbureau en de week erop een baan."

- Marguerite Gootjes 

 

"Ik was al  actief bezig, maar ik heb wel geleerd wat ik anders kan doen. Ik ben verder in het proces. Ik ben meer uitgenodigd om een sollicitatiegesprekken te voeren." 

"Als cijfer geef ik een 10. Ze hebben super goed geholpen, wat ik wel moet doen en wat niet. Ik zou ze aanbevelen. Flex Advieshuis B.V. heeft me goed geholpen. Ik ben super blij met ze."

- Caroline Stienstra

 

"Was altijd al op zoek naar een baan maar door jullie adviezen nu op een iets andere manier. Mijn LinkedIn en cv zijn aangepast. Let nu meer op de inhoud van de vacature voordat ik mijn cv verstuur. Verbetering van cv en LinkedIn profiel, adviezen en tips. Als cijfer geef ik een 7/8."

"De geleverde diensten hebben nog geen resultaat opgeleverd, maar de ondersteuning en de inzet waardeer ik. Ze  ondersteunen je en denken mee. Flex Advieshuis B.V. en medewerkers motiveren en ondersteunen je bij het zoeken naar een baan. Dit doen ze op professionele manier." 

- Yvonne Huizenga

 

"LinkedIn profiel en cv up-to-date maken en hulp bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief. Vriendelijke opvolging. Ik heb geen gesprekken gehad. We hebben via mail overleg gevoerd over de opzet."

"Flex Advieshuis heeft mijn cv en LinkedIn profiel kritisch bekeken en aanbevelingen gedaan. Zelf zou ik hier niet op gekomen zijn. Maar juist door er even iemand anders met de juiste kennis en ervaring naar te laten kijken, heeft dit een duidelijk en overzichtelijk profiel gegeven."

"Nu een heel mooi cv en linkedIn profiel. Hulp bij het vinden van de juiste bewoording/omschrijving binnen de cv. Uitleg en aanbevelingen hoe LinkedIn in te vullen. Flex Advieshuis B.V. denkt mee en helpt mee je te verdiepen in de materie. Als cijfer geef ik een 8."

- Linda Leenders

 

“Doordat ik anderhalf jaar aan het solliciteren was en er geen positieve ontwikkeling plaats vond werd ik gefrustreerd en depressief. Toen ik bij Flex Advieshuis B.V. het eerste gesprek kreeg had ik geen zelfvertrouwen meer.”

“Door gesprekken bij Flex Advieshuis B.V. en de begeleiding heb ik mijn zelfvertrouwen terug en sta weer positief in de sollicitatieprocedure. Ik zou zelf mensen goed adviseren, dat ze goed na moeten denken en oriënteren wat ze willen en hoe ze zich willen ontwikkelen om beter weer terug te komen op de arbeidsmarkt. Ik ben door de gesprekken extra gemotiveerd geraakt. Uiteindelijk komt het goed.”

“Ik zou Flex Advieshuis B.V. adviseren in mijn netwerk. Door Flex Advieshuis B.V. heb ik geleerd om een betere cv en sollicitatiebrief te maken. Leren nadenken wat je kwaliteiten zijn. Het belang van social media heb ik onderschat en daar ben ik beter in begeleid.”

“Mijn zelfvertrouwen heb ik weer teruggekregen hierdoor laat ik mij niet uit het veld slaan door tegenslagen en weet welke weg ik moet bewandelen om uiteindelijk mijn droombaan te krijgen.  Uiteindelijk ben je niet de enige die dit overkomt en het komt goed. Ik heb niets gemist gedurende het traject. Ik ben door Flex Advieshuis B.V. verder in het proces ontwikkeld. Ik geef Flex Advieshuis B.V. een 8.”

- S.Oortveld

 

“Inzicht krijgen in eigen vaardigheden rondom solliciteren en daar ben ik in geslaagd.”

“Na enkele gesprekken heb ik moeten concluderen dat mijn kansen op de arbeidsmarkt in mijn beroep erg klein zijn en ik moet me nu bezinnen op een andere toekomst. Het is me duidelijk geworden waar ik nog wel energie in kan en wil steken. Ik bekijk het proces van de afgelopen maanden hierin als bevrijdend. Ik ben niet meer op jacht naar werk.”

“Enthousiasme, stimulans en geregeld contact vanuit Flex Advieshuis B.V. Als cijfer geef ik een 8. Deskundig advies en opbouwende kritiek.”

“Ik zou Flex Advieshuis B.V. in een veel eerder stadium na het verlies van werk aanbevelen, dan het stadium waarin ik zelf ben begonnen. Ik denk dat jullie goede ondersteuning geven, veel persoonlijker.”

“Wil je graag weten of je op de juiste wijze aan de slag bent met het vinden van een (nieuwe) baan dan kan Flex Advieshuis B.V. je op een persoonlijke manier begeleiden. De feedback is heel plezierig.”

- Marion Hardeveld

 

“Actief was ik nog steeds wel, alleen minder gemotiveerd en dat is inmiddels weer gelukkig verleden tijd. Voor mijn gevoel ben ik verder in het proces! Zie duidelijk een betere actie en reactie. Er zijn weer nieuwe deuren open gegaan.”

“De verwachtingen waren eerst van uit mijn kant wat terughoudend door eerdere negatieve ervaringen met andere bedrijven en onduidelijkheid wie jullie zijn, maar deze heb ik nu bijgesteld gezien de prettige samenwerking en resultaat tot nu toe.”

“Persoonlijk advies, advies op maat en wat bij jou past. Eerlijke en oprechte ondersteuning bij het zoeken van een nieuwe uitdaging en kansen. Vakkundige mensen.“

“Ik denk als mensen na een periode van verwerking van het verlies van hun baan benaderd worden dit ten goede komt aan de mensen. Zij willen uiteraard zelf ook graag geholpen worden en verder met hun toekomst.”

“Op een schaal van 1 t/m 10, een 8/9. Op basis van de ervaring en ondersteuning die ik heb gehad van Mevr. Inès Delmee en Mevr. Claudia van Kooten. Ik zie al heel veel gelijkwaardige uitspraken bij de aanbevelen op jullie website, waaraan ik in mijn aanbeveling niet veel kan toevoegen.”

- Ferdinand Bennink


“Een professionele begeleiding. Kijk op het opstellen van een cv, het LinkedIn profiel en een opzet sollicitatiebrief. Het uiteindelijke resultaat voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Uiteindelijk heeft het mij zeker mede actiever gemaakt.”

“Professionaliteit/vakkennis, persoonskennis en enthousiasme”. Mijn cijfer is een 9. Betrokken, professioneel, empathisch en deskundig. De professionaliteit i.c.m. met het enthousiasme van de loopbaancoaches geven je een frisse blik op je documenten en op jezelf als persoon in het sollicitatieproces.”

“Ik ben zeker verder. Start per 1-11-2016 met een duurzame baan. Doordat Flexadvieshuis B.V. mij de kans bood om aan de slag te gaan als facilitair en ontwikkelings-manager franchise, kon ik weer het werk gaan doen waarin mijn passie ligt. Het bood mij weer de kans om op HBO-niveau mee te bouwen aan een sterk groeiende, ambitieuze en enthousiaste onderneming waarin in met passie gewerkt word aan het gezamenlijke doel. Daarnaast heeft deze job mij geholpen om weer een volgende stap te kunnen zetten in mijn carrière.”

- Rene Gerritsen

 

“58 Jaar, bijna 3 jaar werkeloos en het einde van de uitkering komt in zicht. Geen fijn vooruitzicht en de stress slaat toe. Google brengt mij op het spoor van Flex Advieshuis B.V. Waarom niet? ”Niet geschoten is altijd mis! Al bij het kennismakingsgesprek voelt het voor mij als “een schot in de roos”. De medewerkers van Flex Advieshuis B.V. stralen vertrouwen en kennis van zaken uit en dat kan ik nu  goed gebruiken. Tijdens het eerste gesprek was ik vooral onder de indruk van de succesverhalen. Na veel vruchteloze sollicitatiepogingen ben je blij iemand te treffen die je weer hoop geeft.”

“Extra gemotiveerd? Ja zeker, niet in de laatste plaats vanwege het gevoel om het niet helemaal alleen te hoeven doen maar samen met deskundige en succesvolle mensen. Ik ben zeker verder in het proces; een leuke baan!”

“Al kort na de start van het traject heb ik een fulltime detachering gekregen. Enkele maanden later heeft dit geresulteerd in een baan als toezichthouder/handhaver bij de gemeente Brummen. De druk om weer een baan te vinden viel volledig van me af. Of dit succes ook aan de inzet van Flex Advieshuis is toe te schrijven? Het eerder genoemde vertrouwen en de deskundigheid hebben er zeker toe bijgedragen.’t Was kort maar KRACHTIG! Flex Advieshuis: Bedankt! Ik heb het traject niet afgemaakt, maar gebaseerd op mijn verwachtingen bij de start geef ik een 8.”

“Bewezen succesvolle standaardaanpak, sterk individuele benadering en communicatie tijdens het traject.Ik gun iedereen de “boost zelfvertrouwen” en de tips/trucs die ik van Flex Advieshuis heb gehad.” 

- Bart Berendsen


“Begeleiding van Inès Delmee was super. Ik ben blij met mijn aangepaste cv en motivatie. Mijn motivatie is altijd al scherp geweest om een leuke baan te zoeken. Mijn brief is keuriger, zakelijker. Dat vind ik zelf en mijn omgeving.”

“Resultaat is uitstekend, communicatie is goed. Een 9. Er werd uitgebreid gevraagd wat ik wilde en gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Afspraak is afspraak, luisteren en leveren wat is beloofd. Professionele service!”

“Het is nooit verkeerd om andere (professionelere) mensen naar je motivatie en curriculum vitae te laten kijken.”

- Bas Rodenburg

 

“Flex Advieshuis B.V. heeft mij zeer goed geholpen met het opstellen van een goede sollicitatiebrief, cv en LinkedIn profiel. Inès Delmee neemt alle tijd voor je om je van goed advies en tips te voorzien waarbij ze zich goed kan inleven in jouw persoonlijke situatie en wensen. Je hebt na het traject alles op orde wat mij een goed gevoel geeft voor mijn toekomstige sollicitaties”

- Mireille van Bremen

 

"Klantvriendelijk, behulpzaam en prijs/kwaliteit goed. Ines Delmee neemt alle tijd voor je om je goed advies te geven en dingen uit te leggen."

"Het Flex Advieshuis B.V. geeft je uitstekend advies over allerlei zaken met betrekking van vinden van een nieuwe baan. Ze zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam en luisteren goed naar je vragen, en geven je weer dat duwtje in de rug om een leuke baan te vinden."

Simone Stolp-Nijenhof

 

“Door persoonlijke betrokkenheid, en het aanpakken van het hele plaatje, word je hele kwaliteit versterkt, en ontstaat er een positief onderscheidend plaatje van mij als sollicitant. Ik kreeg van professionele recruiters complimenten over mijn aanpak tijdens mijn sollicitatie. Voorbereiding, mijn motivaties en mijn zelfverzekerdheid vond hij opvallend positief, dat zag hij niet vaak.” 

“Ik zou zeker Flex Advieshuis B.V. adviseren, want na iets van 350 afgewezen sollicitaties, na 3,3 jaar werkloosheid heb ik nu, voor het eerst, een baan gevonden. Het gaat bij Flex Advieshuis B.V. niet om geld en uren, maar om de mens, de kwaliteit en baankans. Mocht deze baan onverhoopt toch eindigen, dan meld ik mij direct weer bij deze club.” 

- Rob Polman

 

"Flex Advieshuis B.V. heeft mij fantastisch geholpen met het verbeteren van mijn cv en sollicitatiebrief. Ze konden zich perfect inleven in mijn situatie zodat ik ook een heel bruikbare elevator pitch kon formuleren. Ze blijven enthousiast en kunnen je bijzonder goed motiveren."

- E. Krijgsman

 

"Ik ben zeker verder in het proces ! Ik ben super tevreden, niets is Marianne Bulthuis teveel, staat altijd voor je klaar. Eerlijk, Advies en Begeleiding"

"Ik zou Flex Advieshuis B.V. zeker aanbevelen. Omdat ik (ook natuurlijk door mijn inzet) tot een goed resultaat ben gekomen."

"Ik was al gemotiveerd, maar de gesprekken en hulp hebben mijn onzekerheid weggenomen."

- Y. Biezen

 

"Na het bijwerken van mijn cv, LinkedIn-profiel en twee basis sollicitatiebrieven werd ik wel uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken! 
Het opstellen en bespreken van mijn persoonlijke SWOT-analyse heeft mij erg geholpen om bepaalde persoonlijke drempels over te gaan.
Binnen 2,5 maand had ik een nieuwe baan! "

- Jenny van den Noort

 

“Flex Advieshuis helpt je op weg om een professionele cv en sollicitatiebrief op te stellen. Je wordt helemaal begeleid in de wereld van LinkedIn. Je hebt na het traject alles op orde en je kan je sterk in de markt zetten. De coaches zijn heel hulpvaardig en denken goed mee.” ­

- Ingrid van de Berkt

 

“Adequaat door flexibiliteit”
“Prestatie staat boven inspanningsverplichting.”

- Hans Paul Bosman

 

“Door de actieve positieve benadering van de cliënt en de kennis van zaken, word je zeker veel sterker in het doen van sollicitaties.“

- Rob Polman

 

“De reactie mijn aanvraag kwam snel, ook de persoonlijke afspraak volgde spoedig. De reacties die ik ontving op aanpassingen van mijn cv en LinkedIn-profiel waren ook vlot en van duidelijke tips voorzien.”

- Arnold van den Brink

 

“Ik stond al een tijd ingeschreven bij/op allerlei sites, zoals jobsearch, toen ik benaderd werd door Erick Pol. Hij had uitleg gegeven waar Flex Advieshuis voor staat en wat zij doen om mensen, op elk niveau, aan het werk te helpen. Toevallig was ik net bezig om op hbo-niveau te solliciteren, maar wist nog niet hoe ik dit aan moest pakken. Na een kort introductiegesprek met Erick heb ik besloten om met hen in zee te gaan.

Mijn cv werd door Inès, één van de competente medewerksters, geanalyseerd en zij heeft mij uitgelegd en goede tips gegeven hoe een professionele cv opgebouwd is. Aan de hand van het ”AIDA” model heb ik later mijn sollicitatiebrieven verbeterd. Het hele traject door werd ik heel goed ondersteund en heb ik nieuwe vaardigheden geleerd die later zeker goed van pas komen. Ik ben heel blij met het resultaat dat ik dankzij de capabele medewerkers bereikt heb.”

- Daniela Vogl

 

“In de zoektocht naar een nieuwe werkplek blijkt dat een goed netwerk sneller tot een nieuwe baan leidt dan het versturen van vele sollicitatie- brieven. Echter om dat netwerk van goede informatie te voorzien, is het belangrijk dat je cv en LinkedIn-pagina correct  gevuld en up-to-date zijn. Het advies van Flex Advieshuis heeft ertoe geleid, dat zowel mijn cv als LinkedIn-pagina nu goed weergeven wat mijn denk- en werkniveau is. Dit is bijna net zo belangrijk als de in het verleden behaalde diploma’s. Door deze professionele ondersteuning en de stimulans om mijn netwerk op LinkedIn te gaan gebruiken, heb ik onlangs een leuke baan gevonden. Hartelijk dank, Flex Advieshuis.”

- Jolanda Zahn

 

“Flex Advieshuis heeft veel geduld gehad in het traject en ik heb heel veel van ze geleerd. Mijn cv, sollicitatiebrief en LinkedIn-profiel zien er netjes en professioneel uit. Flex Advieshuis heeft mij inzicht gegeven in de huidige situatie op de arbeidsmarkt, de juiste wijze van zoeken naar een nieuwe uitdaging en mijn LinkedIn-profiel wordt vaker bekeken door potentiële werkgevers sinds deze aangepast is. Ik ben blij met de hulp en feedback die ik ontvangen heb.”

- Mireia Sanchez March

 

“Bij Flex Advieshuis krijgt men begeleiding op maat op een eerlijke en directe manier. Op deze manier wordt je even wakker geschud om er weer tegenaan te gaan.”

- André Bles

 

“Door Flex Advieshuis heb ik nu een uitstekend cv en LinkedIn-profiel.”

- Flip Hendriks

 

“Door de adviezen en de snelle feedback ben ik er achter gekomen dat de cv en de sollicitatiebrief er een stuk beter uit kunnen zien en dat werpt z’n vruchten af.”

- Denise Heisen

 

“Flex Advieshuis geeft om de mens en biedt dienstverlenende service. Voor een goed advies,  met veel geduld en behulpzaamheid wordt je door het gekozen traject geholpen. Super gemotiveerde mensen, die voor je klaar staan.”

- Eric Spijkers

 

“Dankzij Flex Advieshuis zien mijn cv en LinkedIn-profiel er veel professioneler uit. Door nuttige tips, adviezen, geduld en gemotiveerde gesprekken ben ik verder gekomen in het sollicitatieproces en heb ik nieuwe inzichten gekregen.”

- Lieke Scholten

 

“Met dank aan Flex Advieshuis ben ik verder in het sollicitatieproces. Ik heb enorm veel opgestoken op het gebied van LinkedIn. Flex Advieshuis is deskundig, professioneel en betrokken.”

- Dr. ir. Franscisca Sival

 

“Dankzij Flex Advieshuis heb ik een tijdelijke baan gevonden. De directe en confronterende aanpak heeft bij mij goed gewerkt. De gesprekken werkten enorm motiverend en inspirerend.”

- Irma Mulder

 

“Hoe kijkt een recruiter naar een cv ? Nuttige en interessante tips ontvangen in de eerste bijeenkomst. Flex Advieshuis gaat innovatief en resultaatgericht te werk.”

 ing. Pieter van Genderen

 

“Gestimuleerd door het gesprek met het Flex Advieshuis ben ik in de wereld van werving- & selectiebureaus gedoken en heb ik mijn cv grondig aangepast. De blik van de recruiter was voor mij verhelderend.”

- Ir. Leida van den Berg

 

“Met dank aan Flex Advieshuis heb ik een baan weten te vinden. De adviezen op gebied van LinkedIn hebben mij goed op weg geholpen. Bovendien zijn Erick en Tim erg sympathieke mensen.”

- Oda Gerritsma


"Bij Flex Advieshuis heb ik alle hulp en handvaten gekregen die ik nodig had. Ik ben er 10 keer sterker uitgekomen als toen ik ermee begon. Top!"

- Emilia Gräfe

 

"De begeleiding van Kristina was in één woord geweldig. Ze heeft mij uit een isolement getrokken, mij in mijn kracht gezet en mij handvaten gegeven richting de toekomst op zowel persoonlijk als zakelijk gebied."

- Mevrouw Admassu

Bel nu voor meer informatie (0316) - 24 15 99