Bel mij terug

Bel mij terug

Ervaringen van cliënten

 

"Als je naar jaren werkloos wordt heb je gewoon hulp nodig bij het maken van een cv en het maken van een sollicitatiebrief. Niet stoer doen of je kop in het zand steken maar actie   ondernemen, je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Een goede cv maken en sollicitatiebrief schrijven is een vak apart."

Esther Lijkendijk


"Ik had weinig hoop meer op een baan, tegen de 60 en in de bijstand. Flex Advieshuis B.V. te Duiven heeft mij uitstekend geholpen met het op orde brengen van mijn cv. Uiteraard keek ik elke dag naar de vacaturesites en stuurde brieven met cv om teleurgesteld te worden door een negatief antwoord of het uitblijven van enige reactie."

"Mijn jarenlange en brede scala van ervaringen vormden een (te) lange lijst die voor personeelsfunctionarissen niet aantrekkelijk was. Door de kennis van de personeelsmarkt en hun werkwijze heeft de loopbaanadviseur van Flex Advieshuis B.V. mij wekelijks telefonisch op afstand aan het werk gezet."

"De opdrachten werden in een kort telefoongesprek toegelicht. Daarnaast werd er ook gehamerd op motivatie hetgeen heel welkom en nodig was. Bovendien werd er gewerkt aan het LinkedIn-profiel en tot achter de komma. Het is een mooi profiel geworden waar ik alle ervaring in kwijt kon."

"Uiteindelijk werd ik gevonden op internet. Ik had een telefonisch gesprek met het detacheerbureau en de week erop een baan."

Marguerite Gootjes 

 

"Ik was al  actief bezig, maar ik heb wel geleerd wat ik anders kan doen. Ik ben verder in het proces. Ik ben meer uitgenodigd om een sollicitatiegesprekken te voeren." 

"Als cijfer geef ik een 10. Ze hebben super goed geholpen, wat ik wel moet doen en wat niet. Ik zou ze aanbevelen. Flex Advieshuis B.V. heeft me goed geholpen. Ik ben super blij met ze."

Caroline Stienstra

 

"Was altijd al op zoek naar een baan maar door jullie adviezen nu op een iets andere manier. Mijn LinkedIn en cv zijn aangepast. Let nu meer op de inhoud van de vacature voordat ik mijn cv verstuur. Verbetering van cv en LinkedIn profiel, adviezen en tips. Als cijfer geef ik een 7/8."

"De geleverde diensten hebben nog geen resultaat opgeleverd, maar de ondersteuning en de inzet waardeer ik. Ze  ondersteunen je en denken mee. Flex Advieshuis B.V. en medewerkers motiveren en ondersteunen je bij het zoeken naar een baan. Dit doen ze op professionele manier." 

Yvonne Huizenga

 

"LinkedIn profiel en cv up-to-date maken en hulp bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief. Vriendelijke opvolging. Ik heb geen gesprekken gehad. We hebben via mail overleg gevoerd over de opzet."

"Flex Advieshuis heeft mijn cv en LinkedIn profiel kritisch bekeken en aanbevelingen gedaan. Zelf zou ik hier niet op gekomen zijn. Maar juist door er even iemand anders met de juiste kennis en ervaring naar te laten kijken, heeft dit een duidelijk en overzichtelijk profiel gegeven."

"Nu een heel mooi cv en linkedIn profiel. Hulp bij het vinden van de juiste bewoording/omschrijving binnen de cv. Uitleg en aanbevelingen hoe LinkedIn in te vullen. Flex Advieshuis B.V. denkt mee en helpt mee je te verdiepen in de materie. Als cijfer geef ik een 8."

Linda Leenders

 

“Doordat ik anderhalf jaar aan het solliciteren was en er geen positieve ontwikkeling plaats vond werd ik gefrustreerd en depressief. Toen ik bij Flex Advieshuis B.V. het eerste gesprek kreeg had ik geen zelfvertrouwen meer.”

“Door gesprekken bij Flex Advieshuis B.V. en de begeleiding heb ik mijn zelfvertrouwen terug en sta weer positief in de sollicitatieprocedure. Ik zou zelf mensen goed adviseren, dat ze goed na moeten denken en oriënteren wat ze willen en hoe ze zich willen ontwikkelen om beter weer terug te komen op de arbeidsmarkt. Ik ben door de gesprekken extra gemotiveerd geraakt. Uiteindelijk komt het goed.”

“Ik zou Flex Advieshuis B.V. adviseren in mijn netwerk. Door Flex Advieshuis B.V. heb ik geleerd om een betere cv en sollicitatiebrief te maken. Leren nadenken wat je kwaliteiten zijn. Het belang van social media heb ik onderschat en daar ben ik beter in begeleid.”

“Mijn zelfvertrouwen heb ik weer teruggekregen hierdoor laat ik mij niet uit het veld slaan door tegenslagen en weet welke weg ik moet bewandelen om uiteindelijk mijn droombaan te krijgen.  Uiteindelijk ben je niet de enige die dit overkomt en het komt goed. Ik heb niets gemist gedurende het traject. Ik ben door Flex Advieshuis B.V. verder in het proces ontwikkeld. Ik geef Flex Advieshuis B.V. een 8.”

S.Oortveld

 

“Inzicht krijgen in eigen vaardigheden rondom solliciteren en daar ben ik in geslaagd.”

“Na enkele gesprekken heb ik moeten concluderen dat mijn kansen op de arbeidsmarkt in mijn beroep erg klein zijn en ik moet me nu bezinnen op een andere toekomst. Het is me duidelijk geworden waar ik nog wel energie in kan en wil steken. Ik bekijk het proces van de afgelopen maanden hierin als bevrijdend. Ik ben niet meer op jacht naar werk.”

“Enthousiasme, stimulans en geregeld contact vanuit Flex Advieshuis B.V. Als cijfer geef ik een 8. Deskundig advies en opbouwende kritiek.”

“Ik zou Flex Advieshuis B.V. in een veel eerder stadium na het verlies van werk aanbevelen, dan het stadium waarin ik zelf ben begonnen. Ik denk dat jullie goede ondersteuning geven, veel persoonlijker.”

“Wil je graag weten of je op de juiste wijze aan de slag bent met het vinden van een (nieuwe) baan dan kan Flex Advieshuis B.V. je op een persoonlijke manier begeleiden. De feedback is heel plezierig.”

Marion Hardeveld

 

“58 Jaar, bijna 3 jaar werkeloos en het einde van de uitkering komt in zicht. Geen fijn vooruitzicht en de stress slaat toe. Google brengt mij op het spoor van Flex Advieshuis B.V. Waarom niet? ”Niet geschoten is altijd mis! Al bij het kennismakingsgesprek voelt het voor mij als “een schot in de roos”. De medewerkers van Flex Advieshuis B.V. stralen vertrouwen en kennis van zaken uit en dat kan ik nu  goed gebruiken. Tijdens het eerste gesprek was ik vooral onder de indruk van de succesverhalen. Na veel vruchteloze sollicitatiepogingen ben je blij iemand te treffen die je weer hoop geeft.”

“Extra gemotiveerd? Ja zeker, niet in de laatste plaats vanwege het gevoel om het niet helemaal alleen te hoeven doen maar samen met deskundige en succesvolle mensen. Ik ben zeker verder in het proces; een leuke baan!”

“Al kort na de start van het traject heb ik een fulltime detachering gekregen. Enkele maanden later heeft dit geresulteerd in een baan als toezichthouder/handhaver bij de gemeente Brummen. De druk om weer een baan te vinden viel volledig van me af. Of dit succes ook aan de inzet van Flex Advieshuis is toe te schrijven? Het eerder genoemde vertrouwen en de deskundigheid hebben er zeker toe bijgedragen.’t Was kort maar KRACHTIG! Flex Advieshuis: Bedankt! Ik heb het traject niet afgemaakt, maar gebaseerd op mijn verwachtingen bij de start geef ik een 8.”

“Bewezen succesvolle standaardaanpak, sterk individuele benadering en communicatie tijdens het traject.Ik gun iedereen de “boost zelfvertrouwen” en de tips/trucs die ik van Flex Advieshuis heb gehad.” 

Bart Berendsen

 

“Door persoonlijke betrokkenheid, en het aanpakken van het hele plaatje, word je hele kwaliteit versterkt, en ontstaat er een positief onderscheidend plaatje van mij als sollicitant. Ik kreeg van professionele recruiters complimenten over mijn aanpak tijdens mijn sollicitatie. Voorbereiding, mijn motivaties en mijn zelfverzekerdheid vond hij opvallend positief, dat zag hij niet vaak.” 

“Ik zou zeker Flex Advieshuis B.V. adviseren, want na iets van 350 afgewezen sollicitaties, na 3,3 jaar werkloosheid heb ik nu, voor het eerst, een baan gevonden. Het gaat bij Flex Advieshuis B.V. niet om geld en uren, maar om de mens, de kwaliteit en baankans. Mocht deze baan onverhoopt toch eindigen, dan meld ik mij direct weer bij deze club.” 

Rob Polman

 

"Flex Advieshuis B.V. heeft mij fantastisch geholpen met het verbeteren van mijn cv en sollicitatiebrief. Ze konden zich perfect inleven in mijn situatie zodat ik ook een heel bruikbare elevator pitch kon formuleren. Ze blijven enthousiast en kunnen je bijzonder goed motiveren."

E. Krijgsman

 

"Na het bijwerken van mijn cv, LinkedIn-profiel en twee basis sollicitatiebrieven werd ik wel uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken! 
Het opstellen en bespreken van mijn persoonlijke SWOT-analyse heeft mij erg geholpen om bepaalde persoonlijke drempels over te gaan.
Binnen 2,5 maand had ik een nieuwe baan! "

Jenny van den Noort

 

“Flex Advieshuis helpt je op weg om een professionele cv en sollicitatiebrief op te stellen. Je wordt helemaal begeleid in de wereld van LinkedIn. Je hebt na het traject alles op orde en je kan je sterk in de markt zetten. De coaches zijn heel hulpvaardig en denken goed mee.” ­

Ingrid van de Berkt

 

“Adequaat door flexibiliteit”
“Prestatie staat boven inspanningsverplichting.”

Hans Paul Bosman

 

“Door de actieve positieve benadering van de cliënt en de kennis van zaken, word je zeker veel sterker in het doen van sollicitaties.“

Rob Polman

 

“De reactie mijn aanvraag kwam snel, ook de persoonlijke afspraak volgde spoedig. De reacties die ik ontving op aanpassingen van mijn cv en LinkedIn-profiel waren ook vlot en van duidelijke tips voorzien.”

Arnold van den Brink

 

“In de zoektocht naar een nieuwe werkplek blijkt dat een goed netwerk sneller tot een nieuwe baan leidt dan het versturen van vele sollicitatie- brieven. Echter om dat netwerk van goede informatie te voorzien, is het belangrijk dat je cv en LinkedIn-pagina correct  gevuld en up-to-date zijn. Het advies van Flex Advieshuis heeft ertoe geleid, dat zowel mijn cv als LinkedIn-pagina nu goed weergeven wat mijn denk- en werkniveau is. Dit is bijna net zo belangrijk als de in het verleden behaalde diploma’s. Door deze professionele ondersteuning en de stimulans om mijn netwerk op LinkedIn te gaan gebruiken, heb ik onlangs een leuke baan gevonden. Hartelijk dank, Flex Advieshuis.”

Jolanda Zahn

 

“Flex Advieshuis heeft veel geduld gehad in het traject en ik heb heel veel van ze geleerd. Mijn cv, sollicitatiebrief en LinkedIn-profiel zien er netjes en professioneel uit. Flex Advieshuis heeft mij inzicht gegeven in de huidige situatie op de arbeidsmarkt, de juiste wijze van zoeken naar een nieuwe uitdaging en mijn LinkedIn-profiel wordt vaker bekeken door potentiële werkgevers sinds deze aangepast is. Ik ben blij met de hulp en feedback die ik ontvangen heb.”

Mireia Sanchez March

 

“Bij Flex Advieshuis krijgt men begeleiding op maat op een eerlijke en directe manier. Op deze manier wordt je even wakker geschud om er weer tegenaan te gaan.”

André Bles

 

“Door Flex Advieshuis heb ik nu een uitstekend cv en LinkedIn-profiel.”

Flip Hendriks

 

“Door de adviezen en de snelle feedback ben ik er achter gekomen dat de cv en de sollicitatiebrief er een stuk beter uit kunnen zien en dat werpt z’n vruchten af.”

Denise Heisen

 

“Flex Advieshuis geeft om de mens en biedt dienstverlenende service. Voor een goed advies,  met veel geduld en behulpzaamheid wordt je door het gekozen traject geholpen. Super gemotiveerde mensen, die voor je klaar staan.”

Eric Spijkers

 

“Dankzij Flex Advieshuis zien mijn cv en LinkedIn-profiel er veel professioneler uit. Door nuttige tips, adviezen, geduld en gemotiveerde gesprekken ben ik verder gekomen in het sollicitatieproces en heb ik nieuwe inzichten gekregen.”

Lieke Scholten

 

“Met dank aan Flex Advieshuis ben ik verder in het sollicitatieproces. Ik heb enorm veel opgestoken op het gebied van LinkedIn. Flex Advieshuis is deskundig, professioneel en betrokken.”

Dr. ir. Franscisca Sival

 

“Dankzij Flex Advieshuis heb ik een tijdelijke baan gevonden. De directe en confronterende aanpak heeft bij mij goed gewerkt. De gesprekken werkten enorm motiverend en inspirerend.”

Irma Mulder

 

“Hoe kijkt een recruiter naar een cv ? Nuttige en interessante tips ontvangen in de eerste bijeenkomst. Flex Advieshuis gaat innovatief en resultaatgericht te werk.”

Pieter van Genderen

 

“Gestimuleerd door het gesprek met het Flex Advieshuis ben ik in de wereld van werving- & selectiebureaus gedoken en heb ik mijn cv grondig aangepast. De blik van de recruiter was voor mij verhelderend.”

Leida van den Berg


"Bij Flex Advieshuis heb ik alle hulp en handvaten gekregen die ik nodig had. Ik ben er 10 keer sterker uitgekomen als toen ik ermee begon. Top!"

Emilia Gräfe

 

"De begeleiding van Kristina was in één woord geweldig. Ze heeft mij uit een isolement getrokken, mij in mijn kracht gezet en mij handvaten gegeven richting de toekomst op zowel persoonlijk als zakelijk gebied."

Mevrouw Admassu


 

45+ Trajecten:

Flex Advieshuis heeft mij benaderd om deel te nemen aan het 45 plus traject. Door de tips en de goede gesprekken die ik heb gehad met Maria Peelen, de loopbaanbegeleider, ben ik verder in het proces gekomen en heb ik mezelf beter kunnen oriënteren op mijn loopbaan. De gesprekken en de service waren goed en daarom geef ik Flex Advieshuis een voor de goede ervaringen die ik op heb gedaan.

K. Beerens

 

Ik ging dit traject open in en dat werd door Angelique op een adequate manier beantwoord. Zij is recht door zee, snel in analyseren, direct en heeft een goed inlevingsvermogen. Het is confronterend, maar helder, maar leidt wel tot resultaat. Zij heeft mij laten inzien, hoe je de laatste jaren van je arbeid nog vreugdevol kan doorbrengen, met de hoge mate van kwaliteit die ik eraan wil geven. Zij sloeg de spijker op de kop en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Ik raad Angelique Nijssen aan, mocht u een traject willen doorlopen. Zij zal u niet teleurstellen.

Joop

 

Onlangs heb ik kennisgemaakt in Eindhoven met Angelique. De planning van het loopbaanadvies kwam precies op het juiste moment in mijn loopbaan. Het is verfrissend om te overleggen met iemand die je nog niet kent en je daarom ook een andere zienswijze kan geven. Inmiddels is mijn nieuwe job een feit: ik ga op 1 juli 2019 aan de slag als HR-manager. Bedankt voor de aangename gesprekken en je advies. Ik houd je op de hoogte of deze beslissing de juiste is…..ik denk het wel!

Resianne

 

Mijn verwachtingen waren dat ik gerichte hulp zou krijgen bij wat ik het moeilijkst vind in het sollicitatietraject (hoe ik mezelf kan promoten). Het traject bleek een standaard geheel te zijn waar niet van afgeweken kan worden. Ik heb er wel iets aan gehad, en mijn gesprekspartner Kristina was super. Het eindproduct was prima en de begeleiding ook. Ik geef Flex Advieshuis een 8.

Hermien

 

Met Kristina ben ik nagegaan of ik mijn huidige werkzaamheden tot aan de pensioengerechtigde datum zou kunnen blijven verrichten. Daarnaast in kaart brengen welke andere functies bij mijn competenties passen.  Ik had al een tijdje in mijn hoofd om naar ander werk te gaan zoeken en door de gesprekken ben ik nu actief naar werk aan het zoeken. En ook heb ik vrijblijvende afspraken gemaakt bij uitzendbureaus en ben ik begonnen met snuffelstages bij enkele bedrijven. Ik heb een bevestiging gekregen van wat ik al vermoedde over mijn kwaliteiten, wensen en voorkeuren in het arbeidsproces. Flex Advieshuis heeft dit op een professionele en klantvriendelijke wijze tot stand gebracht. Daarom geef ik Flex Advieshuis een 9.

John

 

Ik ben aan het 45 plus traject begonnen om uit te vinden of het huidige beroep nog bij mij past en welke morgelijkheden qua passende beroepsgroepen er nog meer waren. Op zoek gaan naar een andere baan was niet nodig door ontwikkelingen bij mijn huidige werkgever die mijn wensen en ideeën serieus heeft genomen. Tijdens het traject heb ik persoonlijk advies gekregen en was de loopbaanadviseur betrokken en doortastend. Kristina heeft goed naar mijn verhaal geluisterd en daarop geanticipeerd met gerichte adviezen en opdrachten. Ik geef Flex Advieshuis een 9.

Roswitha


Ik had geen verwachtingen, omdat ik benaderd was door Flex Advieshuis door deel te nemen aan een traject. Aangezien ik een jaarcontract heb, bij mijn huidige werkgever en mijn leeftijd een rol speelt op de huidige arbeidsmarkt, was ik benieuwd of de begeleiding  zou kunnen leiden tot nieuwe resultaten. De tijd die ik kreeg om beleid te worden, was voor mij voldoende. Ik ben door de gesprekken met Kristina mezelf gaan oriënteren op de huidige arbeidsmarkt en in cursussen. Door dit traject te volgen, heb ik geleerd wie ik ben, hoe anderen mij zien en wat mijn toekomst perspectieven zijn. Ik geef een 9 voor de geleverde diensten, door resultaat gerichte  gesprekken te voeren, die voor mij van belang zijn. Ik zou dit bedrijf aanbevelen bij anderen, omdat mensen die wat ouder zijn van dit advies/traject gebruik kunnen maken. Het geeft  inzicht hoe je jezelf kunt positioneren op de arbeidsmarkt. Wat de mogelijkheden zijn, maar ook qua persoonlijkheid.

Lindy

 

Tijdens het traject, werd mij een passende baan aangeboden. Door middel van een begeleidend gesprek, werd mij duidelijk dat ik eventueel als startende ondernemer zou kunnen beginnen. Ik geef dit bedrijf een 8, omdat ik weet dat er mensen zijn, die van dit advies gebruik kunnen maken. Dit bedrijf zou ik zeker bij anderen aanbevelen, voor ondersteunende informatie qua banen (switch), cv aanpassingen of het starten van een eigen onderneming. Dit traject heeft ertoe bijgedragen, dat ik een persoonlijk advies heb gekregen dat op mij van toepassing is.

Anoniem


Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553