Bel mij terug

Bel mij terug

Hulsberg e.o.

Germy Vliegen

Loopbaanadviseur


Mijn naam is Germy Vliegen. Tijdens mijn jarenlange ervaring als teamleider in de zorg werk heb ik altijd gewerkt en werk ik nog steeds, vanuit de visie dat, als je het werk kunt doen dat bij je past, je met veel meer plezier je werk kunt doen.

Ik heb een breed interessegebied en ben dan ook op 50 jarige leeftijd de opleiding Toegepaste Psychologie gaan volgen. Nadat ik deze opleiding had afgerond ben ik mijn kennis en ervaring breder gaan inzetten om nog meer mensen ondersteunen. Als Toegepast Psycholoog heb ik kennis van de diverse psychologische vraagstukken, methoden, technieken en instrumenten om menselijk gedrag te analyseren, beoordelen en beïnvloeden. Daarnaast beheers ik verschillende gesprekstechnieken om de beoogde gedragsverandering te bewerkstelligen vanuit eigen regie en kracht van de coachee.

Door mijn positieve energie haal ik het beste uit mensen naar boven. Hierbij denk ik in mogelijkheden en kijk ik naar kwaliteiten. Gemaakte doelen blijf ik voor ogen houden. Samen met jou zoekt ik naar creatieve oplossingen in complexe situaties. Hierbij hou ik oog voor het persoonlijke detail in de mens.

Ik werk systemisch en progressiegericht. Dat betekent dat we kijken naar waar je eerder ook een goed gevoel bij had. Ook kijken we naar welke mensen je kunnen helpen dat gevoel weer terug te kunnen vinden. Het is belangrijk dat je zelf eigenaar blijft van je hulpvraag, zodat je ook je eigen keuzes kunt maken. Gedreven en gepassioneerd zal ik je ondersteunen bij deze persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik loop daarbij doelgericht een eindje met je mee en dat levert je nieuwe inzichten, afspraken, acties en ander gedrag op.

Door goed te luisteren, veel vragen te stellen en oprechte nieuwsgierigheid kijken we naar jouw wensen en dromen om zo jouw talenten te ontdekken. Hiermee kun je ontdekken wat echt bij je past. Door dit te voelen kunnen we overgaan naar ervaren. Groei en ontwikkeling staan voorop. Hierdoor kom je weer terug in je eigen kracht.

Mijn waarde gebieden in mijn werk zijn eerlijkheid, betrokkenheid, gelijkheid, kwaliteit, persoonlijke groei, verantwoordelijkheid, passie en zelfstandigheid. 

Deze waarde gebieden uiten zich in het samen met anderen, vanuit gelijkwaardigheid, dingen op te pakken. Dit  voel en ervaar je in mijn omgang met je. Ik werk vanuit relatie, waarbij het belangrijk is uit te kunnen gaan van de eerlijkheid en oprechtheid.

Ik blijf met je meelopen en ondersteun je in je zoektocht naar passende werkzaamheden en vacatures, waarbij ik je begeleid je om uiteindelijk te kunnen solliciteren naar de best passende baan.

Wil je meer weten, neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Tot snel, groetjes Germy Vliegen

Mijn Contactgegevens zijn:

Email

Telefoon: 06 39 47 68 77

Website: Coachingproyou.nl

 

 


Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553