Bel mij terug

Bel mij terug

Arnhem | De Liemers e.o.

 

Cliënten aan het woord:
"De kundigheid, ervaring en behulpzaamheid van Kristina Jonkman - Bult is gewoon geweldig. Ik wil dit zeker op deze site vermelden. Natuurlijk hoop je dat Flex Advieshuis het verschil kan maken maar dit had ik niet verwacht."
- John Thiadens
“De begeleiding was super. Ik ben blij met mijn aangepaste cv en motivatie. Mijn motivatie is altijd al scherp geweest om een leuke baan te zoeken. Mijn brief is keuriger, zakelijker. Dat vind ik zelf en mijn omgeving. Resultaat is uitstekend, communicatie is goed. Een 9. Er werd uitgebreid gevraagd wat ik wilde en gemaakte afspraken werden netjes nagekomen. Afspraak is afspraak, luisteren en leveren wat is beloofd. Professionele service! Het is nooit verkeerd om andere (professionelere) mensen naar je motivatie en curriculum vitae te laten kijken.”

-
Bas Rodenburg
Als je naar jaren werkloos wordt heb je gewoon hulp nodig bij het maken van een cv en hetmaken van een sollicitatiebrief. Niet stoer doen of je kop in het zand steken maar actie ondernemen, je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Een goede cv maken en sollicitatiebrief schrijven
is een vak apart.

- Esther Lijkendijk


Kristina Jonkman - Bult
loopbaanadviseur

Mijn naam is Kristina Jonkman-Bult. Met mijn ervaring binnen de dienstverlenende sector heb ik geleerd mogelijkheden en beperkingen goed in kaart te brengen en klanten in beweging te krijgen. Ik zie het als een uitdaging om mensen te laten ontdekken wat zij aan kracht en potentie in huis hebben. Mijn coachmethode kenmerkt zich als resultaatgericht en betrokken. Tevens stimuleer ik zelfsturing bij de klant.

Het is mijn passie om de juiste persoon op de juiste plaats in een organisatie te krijgen, met uiteindelijk doel dat alle partijen tevreden zijn. Ik schat competenties, vaardigheden en gedrag van mensen goed in waardoor ik de juiste match kan maken met het profiel, het team en de organisatie.

Daadkracht, resultaatgericht en overtuiging kenmerken mij als persoon.

 

Contactgegevens

Telefoon:  06-23505516  b.g.g. 0316-241599                                                     

E-mail:  

                                                                                      

Bel nu voor meer informatie (0316) - 24 15 99