Bel mij terug

Bel mij terug

Arnhem | De Liemers e.o.

 

 

Cliënten aan het woord:

"De kundigheid, ervaring en behulpzaamheid van Kristina Jonkman - Bult is gewoon geweldig. Ik wil dit zeker op deze site vermelden. Natuurlijk hoop je dat Flex Advieshuis het verschil kan maken maar dit had ik niet verwacht."
- John Thiadens

"Bij Flex Advieshuis heb ik alle hulp en hadvatten gekregen die ik nodig had. Ik ben er 10 keer sterker uitgekomen als toen ik ermee begon. Top!

- Emilia Gräfe
"De begeleiding van Kristina was in één woord geweldig. Ze heeft mij uit een isolement getrokken, mij in mijn kracht gezet en mij handvatten gegeven richting de toekomst op zowel persoonlijk als zakelijk gebied."
- Mevrouw Admassu
"Door de begeleiding van Flex Advieshuis zit ik nu in de flow om enthousiast en actief op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Mijn cv, brief en LinkedIn profiel zijn aangepast. De gesprekken waren persoonlijk, laagdrempelig en betrokken. Door Kristina ben ik verder in het proces gekomen met meer zelfvertrouwen en motivatie."
- Angelique Giesen
"Ben met hulp van Kristina er achter gekomen welk werk echt bij mij past, en ik ben veel meer in mijzelf gaan geloven.
Ik geef de hele begeleiding een 8, en zou ze zeker aanbevelen aan anderen!"

- Simone Grab


Kristina Jonkman - Bult 

loopbaanadviseur

Mijn naam is Kristina Jonkman-Bult. Met mijn ervaring binnen de dienstverlenende sector heb ik geleerd mogelijkheden en beperkingen goed in kaart te brengen en klanten in beweging te krijgen. Ik zie het als een uitdaging om mensen te laten ontdekken wat zij aan kracht en potentie in huis hebben. Mijn coachmethode kenmerkt zich als resultaatgericht en betrokken. Tevens stimuleer ik zelfsturing bij de klant.

Het is mijn passie om de juiste persoon op de juiste plaats in een organisatie te krijgen, met uiteindelijk doel dat alle partijen tevreden zijn. Ik schat competenties, vaardigheden en gedrag van mensen goed in waardoor ik de juiste match kan maken met het profiel, het team en de organisatie.

Daadkracht, resultaatgericht en overtuiging kenmerken mij als persoon.

 

Contactgegevens

Telefoon:  06-43656260                                                      

E-mail:     k.jonkman-bult@flexadvieshuis.nl

                                                                                      

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553