Bel mij terug

Bel mij terug

Arnhem | De Liemers e.o.

Cliënten aan het woord:

"De kundigheid, ervaring en behulpzaamheid van Kristina Jonkman - Bult is gewoon geweldig. Ik wil dit zeker op deze site vermelden. Natuurlijk hoop je dat Flex Advieshuis het verschil kan maken maar dit had ik niet verwacht."
- John Thiadens

 

"Bij Flex Advieshuis heb ik alle hulp en hadvatten gekregen die ik nodig had. Ik ben er 10 keer sterker uitgekomen als toen ik ermee begon. Top!"
- Emilia Gräfe

 

"De begeleiding van Kristina was in één woord geweldig. Ze heeft mij uit een isolement getrokken, mij in mijn kracht gezet en mij handvatten gegeven richting de toekomst op zowel persoonlijk als zakelijk gebied."
- Mevrouw Admassu

 

"Door de begeleiding van Flex Advieshuis zit ik nu in de flow om enthousiast en actief op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Mijn cv, brief en LinkedIn profiel zijn aangepast. De gesprekken waren persoonlijk, laagdrempelig en betrokken. Door Kristina ben ik verder in het proces gekomen met meer zelfvertrouwen en motivatie."
- Angelique Giesen

 

"Ben met hulp van Kristina er achter gekomen welk werk echt bij mij past, en ik ben veel meer in mijzelf gaan geloven.
Ik geef de hele begeleiding een 8, en zou ze zeker aanbevelen aan anderen!"

- Simone Grob

 

"Ik ben op een professionele en betrokken manier geholpen. Een 10 voor Mw. Jonkman-Bult. De oprecht interesse, zorgde voor vertrouwen in het proces en in Mw. Jonkman-Bult. De gehele begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren!"

- Marla van 't Veer

 

"Ik beveel Flex Advieshuis aan, omdat ze kijken naar jou als individu. Wat heb jij nodig om verder te komen."

- Claudia van de Pavert


"De begeleiding van Kristina vond ik erg fijn. Ze heeft er alles aan gedaan zodat ik bij veel organisaties stage kon lopen. Ze haalde het uiterste eruit om het toch voor elkaar te krijgen. Dit waardeer ik enorm. Altijd een luisterend oor, wat voor mij erg vertrouwd voelde."

- Elaysa Geurtse

 

"Ik had niet hoge verwachtingen van het traject, vanwege mijn eerdere ervaringen met re-integratie trajecten, maar het tegenovergestelde was waar. Ik ben echt super blij dat ik dit traject bij Kristina heb kunnen volgen. Ik ben veel verder in het traject gekomen dan ik was. Dit is te zien dat ik nu weer een baan heb, waar ik plezier in heb en geen terugvallen meer heb. De begeleiding die ik heb gekregen was heel persoonlijk en gaf mij het gevoel dat ik daar was om geholpen te worden, niet dat ik gewoon een nummertje was die een traject moest doen omdat het moest volgens de regels van welke organisatie dan ook. Het was de beste begeleiding die ik ooit heb gekregen en geef het dan ook een 10. Ik heb niets dan complimenten voor de manier waarop Kristina zich inzet voor haar klanten, 10+ voor haar. Flex Advieshuis gaf mij het gevoel dat ze mij oprecht wilden helpen. De manier waarop ik behandeld ben, geeft blijk van professionaliteit en zonder die hulp zou ik waarschijnlijk terug bij af zijn."

- Nick van Dam


Kristina Jonkman - Bult 

loopbaanadviseur

Mijn naam is Kristina Jonkman-Bult. Met mijn ervaring binnen de dienstverlenende sector heb ik geleerd mogelijkheden en beperkingen goed in kaart te brengen en klanten in beweging te krijgen. Ik zie het als een uitdaging om mensen te laten ontdekken wat zij aan kracht en potentie in huis hebben. Mijn coachmethode kenmerkt zich als resultaatgericht en betrokken. Tevens stimuleer ik zelfsturing bij de klant.

Het is mijn passie om de juiste persoon op de juiste plaats in een organisatie te krijgen, met uiteindelijk doel dat alle partijen tevreden zijn. Ik schat competenties, vaardigheden en gedrag van mensen goed in waardoor ik de juiste match kan maken met het profiel, het team en de organisatie.

Daadkracht, resultaatgericht en overtuiging kenmerken mij als persoon.

 

Contactgegevens

Telefoon:  06-43656260                                                      

E-mail:     k.jonkman-bult@flexadvieshuis.nl

                                  

 

 

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553