Bel mij terug

Bel mij terug

Wat is Naar Werk?

Wat is het doel van Naar Werk?

Wil je weer aan het werk, maar lukt dat je niet op eigen kracht? Dan zijn wij er om je hierbij te helpen. Met onze persoonlijke begeleiding helpen wij jou om weer aan werk te gaan én duurzaam aan het werk te blijven. 

Hoe ziet het Naar Werk-traject eruit?

Alle re-integratieactiviteiten die nodig zijn om jou het werk te laten hervatten en aan het werk te blijven vallen onder de re-integratiedienst Naar Werk. Bij Flex Advieshuis B.V. bieden wij maatwerk en begeleiden wij je op een warme en persoonlijke manier. Tijdens het traject gaan wij met vele verschillende aspecten aan de slag. Zo zullen we onder andere samen gaan kijken naar je zoekprofiel, kwaliteiten, drijfveren, kansen en mogelijkheden, sollicitatievaardigheden, jobcoaching en stellen wij een strategisch marktbewerkingsplan op. Alles om jou zo snel mogelijk aan een passende baan te helpen!

Voor wie is het Naar Werk-traject?

Het Naar Werk-traject is bedoeld voor mensen met een ZW-uitkering of een AG-uitkering van UWV én beschikken over arbeidsvermogen. Ook mensen met varianten op de AG-uitkering zijn welkom om het traject te doorlopen: WGA, WIA, WAO, Wajong of WAZ;
Voor ZW-uitkering gelden ook: flexwerkers en mensen die tijdens hun werkloosheidsperiode arbeidsongeschikt worden.

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553