Bel mij terug

Bel mij terug

Wie zijn wij?

Erick Pol
Directeur en oprichter

Ik ben 24 jaar werkzaam geweest in de HRM-branche als manager en ondernemer. In eerste instantie bij Adecco en Olympia om daarna in 2001 A1 Personeelsdiensten op te richten, dat in de daaropvolgende jaren uitgroeide tot een franchise-uitzendorganisatie met 13 vestigingen. In 2014 is A1 Personeelsdiensten overgenomen door Carrière Uitzendbureau. Vervolgens ben ik gestart met een nieuw concept, onder de naam Flex Advieshuis, gericht op het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan of het zetten van een nieuwe carrièrestap. Ik ben als mensgerichte ambitieuze ondernemer, altijd gedreven om het beste in de mens naar boven te krijgen en te gaan voor het best mogelijke resultaat.

 

Heidi Niedergethmann
Directiesecretaresse

Ik ben Heidi Niedergethmann, directiesecretaresse van Flex Advieshuis B.V. Ik ben verantwoordelijk voor alle secretariële werkzaamheden zoals contractbeheer, relatiebeheer maar ook ondersteuning van de directie. Ik ben enthousiast, doelgericht maar ook resultaatgericht en vind het belangrijk om goede steunpilaar te zijn voor Flex Advieshuis B.V.

 

Kristina Jonkman-Bult
Loopbaanadviseur

Mijn naam is Kristina Jonkman-Bult. Met mijn ervaring binnen de dienstverlenende sector heb ik geleerd mogelijkheden en beperkingen goed in kaart te brengen en klanten in beweging te krijgen. Ik zie het als een uitdaging om mensen te laten ontdekken wat zij aan kracht en potentie in huis hebben. Mijn coachmethode kenmerkt zich als resultaatgericht en betrokken. Tevens stimuleer ik zelfsturing bij de klant.

Het is mijn passie om de juiste persoon op de juiste plaats in een organisatie te krijgen, met uiteindelijk doel dat alle partijen tevreden zijn. Ik schat competenties, vaardigheden en gedrag van mensen goed in waardoor ik de juiste match kan maken met het profiel, het team en de organisatie.

Daadkracht, resultaatgericht en overtuiging kenmerken mij als persoon.

 

Fleur Beening
Loopbaanadviseur 

Mijn naam is Fleur Beening. Mijn passie ligt bij het coachen, begeleiden en activeren van mensen. Mijn kracht ligt in het creëren van een persoonlijke band met mensen waardoor zij zich snel op hun gemak voelen en we samen doelgericht aan de slag kunnen gaan. Ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten en unieke meerwaarde. Samen brengen we die in beeld. Ik vind het mooi om mensen in hun eigen kracht te zetten, zodat ze zelf de regie over hun leven en werk weer oppakken. Junior Register Toegepast Psycholoog NBTP TPS2017101123

Ik heb kennis en ervaring opgedaan als coach binnen de GZ en tijdens mijn opleiding Toegepaste Psychologie.    

Kenmerken van mij: open en duidelijk, empathisch, respectvol, doelgericht, sterk in observeren en onderzoeken.   

 

Ronald J.Böhm 
Marketing

Bij marketing denk ik direct aan market-getting. Het is mijn passie om alle tools te vinden die nodig zijn om markten te winnen. Op de persoon toegespitste informatie creëren waarmee je beter zichtbaar zult zijn voor je doelgroep, via steeds meer digitale kanalen, is mijn uitdaging die blijft door ontwikkelen. Luisteren, analyseren, meedenken en enthousiast maken is mijn ding. Ik zet graag mijn 30 jaar lange, commerciële en klantgerichte ervaring in voor Flex Advieshuis. Ik ben zelfstandig, analytisch en sta communicatief sterk in mijn schoenen. 

 

Kamila Wrona

Medewerker Bedrijfsadministratie

Mijn naam is Kamila Wrona. Mijn opleiding heb ik voltooid in Internationale financiën bij University of Economics in Katowice. 

In mijn rol als universitair medewerker bij Katowice School of Technology, Universiteit Science and Art in Katowice, heb ik ruime ervaring opgedaan. Mijn taak is de geldstroom in het bedrijf goed te laten verlopen. Met mijn ambitieuze persoonlijkheid ben ik altijd op zoek naar de beste oplossing. Ik heb een positieve houding, en zie mijzelf als een sociaal en gemotiveerd persoon.

Emil Garibov

Mijn naam is Emil Garibov. Op het Astrum College volg ik de opleiding Bedrijfsadministrateur, graag wil ik bij Flex Advieshuis een bijdrage leveren op het gebied van verbetering en ontwikkeling. Als ik mijzelf in een paar korte woorden zou moeten omschrijven ben ik, een klantvriendelijke persoon en een gemotiveerd persoon. 

Guus Seegers

Mijn naam is Guus Seegers. Op het graafschap College volg ik de opleiding Junior Accountmanager, graag wil ik bij Flex Advieshuis een bijdrage leveren op het gebied van verbetering en ontwikkeling. Als ik mijzelf in een paar korte woorden zou moeten omschrijven ben ik, een sociaal, gedreven en een gemotiveerd persoon.

 

Liam Markhof

Mijn naam is Liam Markhof. Tijdens mijn stage bij Flex Profecta B.V. wil ik graag meewerken en helpen op het gebied als Junior accountmanager. Hier zijn een aantal persoonlijke eigenschappen over mij: sociaal, leergierig, zelfstandig en open.

 

Gerrit de Goeijen
Consultant

In mijn adviserende rol begeleid ik bestuurders en ondernemers als sparringpartner en/of schaduwmanager. Ik zet deze professionals graag aan het denken, daag ze uit en verbind. 

Als verantwoordelijke heb ik diverse functies bekleed bij o.a. de Politie, het GAK/UWV) en bij de SVB, daarnaast ben ik vanaf 2005 zelfstandig ondernemend consultant bij; De Goeijen Management Consultancy. Vanuit de consultancy meerdere toezichthouderschappen, bestuursfuncties en enkele commissariaten vervuld in onder andere het sociale domein, zoals zorgorganisaties en een reïntegratiebedrijf. 

_

Rezwan Rassulyar

Wie zijn wij

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553