Bel mij terug

Bel mij terug

Wie zijn wij

Erick Pol
Directeur en oprichter

Ik ben 24 jaar werkzaam geweest in de HRM-branche als manager en ondernemer. In eerste instantie bij Adecco en Olympia om daarna in 2001 A1 Personeelsdiensten op te richten, dat in de daaropvolgende jaren uitgroeide tot een franchise-uitzendorganisatie met 13 vestigingen. In 2014 is A1 Personeelsdiensten overgenomen door Carrière Uitzendbureau. Vervolgens ben ik gestart met een nieuw concept, onder de naam Flex Advieshuis, gericht op het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan of het zetten van een nieuwe carrièrestap. Ik ben als mensgerichte ambitieuze ondernemer, altijd gedreven om het beste in de mens naar boven te krijgen en te gaan voor het best mogelijke resultaat.

 

Fred van der Horst
Formulemanager

Info volgt

 

Gerrit de Goeijen
Consultant

In mijn adviserende rol begeleid ik bestuurders en ondernemers als sparringpartner en schaduwmanager. Ik zet deze professionals graag aan het denken, daag ze uit en verbind. Ik zie dit als de rode draad van mijn werkzaamheden.

Als adviseur / verantwoordelijke heb ik een diverse functies bekleed bij o.a. de Politie (18 jaar), het GAK/UWV (5 jaar) en bij de SVB (18 jaar). Daarnaast ben ik nu ook als toezichthouder aangesteld bij een zorgorganisatie voor moeilijk bemiddelbare mensen met meervoudige complexe en psychiatrische problematieken in Arnhem.

Binnen Flex Advieshuis ben ik niet alleen consultant maar richt ik me ook op de vorming en de inrichting van de Franchiseraad. Naarmate de Franchiseorganisatie Flex Advieshuis steeds groter wordt, is een goed functionerende franchiseraad van belang om iedere betrokken franchisenemer / loopbaanadviseur een stem te geven. Dit doe ik volgens de europese erecode franchising.

 

Kristina Jonkman-Bult
Loopbaanadviseur

Mijn naam is Kristina Jonkman-Bult. Met mijn ervaring binnen de dienstverlenende sector heb ik geleerd mogelijkheden en beperkingen goed in kaart te brengen en klanten in beweging te krijgen. Ik zie het als een uitdaging om mensen te laten ontdekken wat zij aan kracht en potentie in huis hebben. Mijn coachmethode kenmerkt zich als resultaatgericht en betrokken. Tevens stimuleer ik zelfsturing bij de klant.

Het is mijn passie om de juiste persoon op de juiste plaats in een organisatie te krijgen, met uiteindelijk doel dat alle partijen tevreden zijn. Ik schat competenties, vaardigheden en gedrag van mensen goed in waardoor ik de juiste match kan maken met het profiel, het team en de organisatie.

Daadkracht, resultaatgericht en overtuiging kenmerken mij als persoon.

 

Rob Lamping
Loopbaanadviseur

Herkent u het gevoel van mogelijk baanverlies of zelfs van werkloosheid ? Wat gaat er dan door u heen? Heeft u recent moeten solliciteren vanuit een uitkering of kent u iemand in een dergelijke situatie?  Onzeker, onrustig, misschien zelfs onveilig of zelfs angstig in deze omstandigheid. Hoe werd u daarbij begeleidt?

Juist in dergelijke stressvolle situaties wilt u kalm uw positie kunnen overdenken. Ik bied loopbaanadvies in een vriendelijke sfeer gekenmerkt door veiligheid, rust en persoonlijke aandacht, waarin er echt naar je geluisterd wordt, met je meegedacht wordt en samen aan de oplossing gewerkt wordt.

Wees eerlijk: Wie wil er nu niet doelgericht en effectief aan zijn toekomst werken? Want dat is wat ik als “Uw Loopbaanadviseur" te bieden heb.

Ik ben erkend door Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs.

 

Maria Peelen
Loopbaanadviseur

Wat is voor mij belangrijk? Wat wil ik in het leven? Hoe kan ik makkelijker ‘nee’ zeggen? Wat kan een volgende stap in mijn werk zijn? Hoe kan ik wat positiever in het leven staan? Hoe krijg ik meer balans tussen werk en privé? Wat houdt mij nou eigenlijk tegen?

We werken vanuit de gedachte dat je als mens zelfsturend kunt zijn. Dit betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen welzijn en zelfontplooiing, onafhankelijk van de veranderingen in situaties waarin je je bevindt en de mensen om je heen. Ik help je naar jezelf te luisteren en te kijken, om zo ook eventuele belemmerende of beperkende gedachten en patronen te doorbreken.

Een loopbaandoel zonder plan is slechts een wens. Het ontwikkelen en helpen vormen van dit plan is een van onze speerpunten. Ik ben coach en zie mijn taak als procesbegeleider in het vinden van de juiste baan. Mijn begeleiding is altijd op maat en er worden concrete handvatten gegeven waarmee je letterlijk zelf aan de slag kan gaan.

Wie zijn wij

Bel nu voor meer informatie (0316) - 24 15 99