Bel mij terug

Bel mij terug

Wie zijn wij

Erick Pol
Directeur en oprichter

Ik ben 24 jaar werkzaam geweest in de HRM-branche als manager en ondernemer. In eerste instantie bij Adecco en Olympia om daarna in 2001 A1 Personeelsdiensten op te richten, dat in de daaropvolgende jaren uitgroeide tot een franchise-uitzendorganisatie met 13 vestigingen. In 2014 is A1 Personeelsdiensten overgenomen door Carrière Uitzendbureau. Vervolgens ben ik gestart met een nieuw concept, onder de naam Flex Advieshuis, gericht op het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan of het zetten van een nieuwe carrièrestap. Ik ben als mensgerichte ambitieuze ondernemer, altijd gedreven om het beste in de mens naar boven te krijgen en te gaan voor het best mogelijke resultaat.

 

Heidi Niedergethmann
Directiesecretaresse

Ik ben Heidi Niedergethmann, directiesecretaresse van Flex Advieshuis B.V. Ik ben verantwoordelijk voor alle secretariële werkzaamheden zoals contractbeheer, relatiebeheer maar ook ondersteuning van de directie. Ik ben enthousiast, doelgericht maar ook resultaatgericht en vind het belangrijk om goede steunpilaar te zijn voor Flex Advieshuis B.V.

 

Kristina Jonkman-Bult
Loopbaanadviseur

Mijn naam is Kristina Jonkman-Bult. Met mijn ervaring binnen de dienstverlenende sector heb ik geleerd mogelijkheden en beperkingen goed in kaart te brengen en klanten in beweging te krijgen. Ik zie het als een uitdaging om mensen te laten ontdekken wat zij aan kracht en potentie in huis hebben. Mijn coachmethode kenmerkt zich als resultaatgericht en betrokken. Tevens stimuleer ik zelfsturing bij de klant.

Het is mijn passie om de juiste persoon op de juiste plaats in een organisatie te krijgen, met uiteindelijk doel dat alle partijen tevreden zijn. Ik schat competenties, vaardigheden en gedrag van mensen goed in waardoor ik de juiste match kan maken met het profiel, het team en de organisatie.

Daadkracht, resultaatgericht en overtuiging kenmerken mij als persoon.

 

Fleur Beening
Loopbaanadviseur in opleiding

Mijn naam is Fleur Beening, 26 jaar oud. Mijn passie ligt bij het coachen, begeleiden en activeren van mensen. Mijn kracht ligt in het creëren van een persoonlijke band met mensen waardoor zij zich snel op hun gemak voelen en we samen doelgericht aan de slag kunnen gaan. Ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten en unieke meerwaarde. Samen brengen we die in beeld. Ik vind het mooi om mensen in hun eigen kracht te zetten, zodat ze zelf de regie over hun leven en werk weer oppakken.

Ik heb kennis en ervaring opgedaan als coach binnen de GZ en tijdens mijn opleiding Toegepaste Psychologie.    

Kenmerken van mij: open en duidelijk, empathisch, respectvol, doelgericht, sterk in observeren en onderzoeken.   

 

Nicoline Meutstege-Wigman
Communicatiemedewerker

Al vele jaren ben ik, Nicoline Meutstege, werkzaam op het gebied van communicatie. Mijn passie is mensen bereiken via heldere en eerlijke teksten. Teksten die in dit geval mensen efficiënt laten kennismaken met de mogelijkheden die Flex Advieshuis biedt. Natuurlijk hoop ik dat ik daarbij mijn enthousiasme kan overbrengen voor deze mooie, betrouwbare en deskundige organisatie.

Mijn persoonlijkheid in het kort: betrokken, open, leergierig, nauwkeurig, gevoel voor humor.

 

Ronald J.Böhm 
Marketing

Bij marketing denk ik direct aan market-getting. Het is mijn passie om alle tools te vinden die nodig zijn om markten te winnen. Op de persoon toegespitste informatie creëren waarmee je beter zichtbaar zult zijn voor je doelgroep, via steeds meer digitale kanalen, is mijn uitdaging die blijft door ontwikkelen. Luisteren, analyseren, meedenken en enthousiast maken is mijn ding. Ik zet graag mijn 30 jaar lange, commerciële en klantgerichte ervaring in voor Flex Advieshuis.

Ik ben sociaal, zelfstandig en gedreven

Rezwan Rassulyar
Administrateur

Mijn naam is Rezwan Rassulyar en mijn taak is de geldstroom van het bedrijf in goede banen te laten leiden. Ook waak ik sterk over de financiële gezondheid van Flex Advieshuis B.V.  

De nieuwe mogelijkheden op automatiseringsgebied houd ik nauwlettend in de gaten zodat ik altijd beschik over up-to-date kennis binnen mijn vakgebied.

Ik ben zelfstandig, analytisch en sta communicatief sterk in mijn schoenen. Uit de  groei van het bedrijf haal ik het meeste plezier.

 

Mark Hooijman
Management assistent

Mijn naam is Mark Hooijman, 23 jaar. Tijdens mijn stage bij Flex Advieshuis B.V. wil ik graag een bijdrage leveren door middel van mijn kennis op het gebied van filiaalmanagement en bedrijfsadministratie.

Enkele van mijn persoonlijk eigenschappen: sociaal, zelfstandig en leergierig. Deze competenties wil ik graag uitdragen binnen het bedrijf.

 

Jaimy Wildekamp
Marketing-/communicatiemedewerker

Mijn naam is Jaimy Wildekamp. Ik volg de opleiding Marketing & Communicatie op het Graafschap College. Ik werk hier tot eind januari. Graag wil ik een bijdrage leveren aan Flex Advieshuis B.V. door mijn kennis op gebied van marketing goed in te zetten. Mijn persoonlijkheid in het kort: sociaal, leergierig, zelfstandig, open, gevoel voor humor.

 

Jamilla Meurs
Medewerker Bedrijfsadministratie

Mijn naam is Jamilla Meurs. Ik volg de opleiding Bedrijfsadministrateur op ROC Nijmegen. Graag wil ik een bijdrage leveren aan Flex Advieshuis bv door ervoor te zorgen dat de financiële gezondheid op peil wordt gehouden. Mijn taak is de geldstroom in het bedrijf goed te laten verlopen. Mijn eigenschappen: Leergierig, Sociaal, Zelfstandig en Gemotiveerd

 

Gerrit de Goeijen
Consultant

In mijn adviserende rol begeleid ik bestuurders en ondernemers als sparringpartner en/of schaduwmanager. Ik zet deze professionals graag aan het denken, daag ze uit en verbind. 

Als verantwoordelijke heb ik diverse functies bekleed bij o.a. de Politie, het GAK/UWV) en bij de SVB, daarnaast ben ik vanaf 2005 zelfstandig ondernemend consultant bij; De Goeijen Management Consultancy. Vanuit de consultancy meerdere toezichthouderschappen, bestuursfuncties en enkele commissariaten vervuld in onder andere het sociale domein, zoals zorgorganisaties en een reïntegratiebedrijf. 

_

Rezwan Rassulyar

Wie zijn wij

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553