Bel mij terug

Bel mij terug

Wie zijn wij

Erick Pol
Directeur en oprichter

Ik ben 24 jaar werkzaam geweest in de HRM-branche als manager en ondernemer. In eerste instantie bij Adecco en Olympia om daarna in 2001 A1 Personeelsdiensten op te richten, dat in de daaropvolgende jaren uitgroeide tot een franchise-uitzendorganisatie met 13 vestigingen. In 2014 is A1 Personeelsdiensten overgenomen door Carrière Uitzendbureau. Vervolgens ben ik gestart met een nieuw concept, onder de naam Flex Advieshuis, gericht op het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan of het zetten van een nieuwe carrièrestap. Ik ben als mensgerichte ambitieuze ondernemer, altijd gedreven om het beste in de mens naar boven te krijgen en te gaan voor het best mogelijke resultaat.

 

Fred van der Horst
Formulemanager

Sinds 2002 ben ik werkzaam in het loopbaanvak en heb bij diverse re-integratie- en outplacementbedrijven gewerkt. In de functie van operationeel manager was ik onder andere verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de loopbaantrajecten. In deze functie heb ik gemerkt dat ik veel plezier beleef aan het behalen van goede resultaten met een team van professionals. Binnen Flex Advieshuis is het mijn taak om het franchiseconcept verder uit te bouwen en in goede banen te leiden. Mijn vakkennis van het loopbaanvak en ervaring als operationeel manager biedt hiervoor een goede basis. Als persoon ben ik te omschrijven als oprecht en empathisch en ik vind het prettig om kwaliteits- en resultaatgericht te kunnen werken. 


 

Gerrit de Goeijen
Consultant

In mijn adviserende rol begeleid ik bestuurders en ondernemers als sparringpartner en schaduwmanager. Ik zet deze professionals graag aan het denken, daag ze uit en verbind. Ik zie dit als de rode draad van mijn werkzaamheden.

Als adviseur / verantwoordelijke heb ik een diverse functies bekleed bij o.a. de Politie (18 jaar), het GAK/UWV (5 jaar) en bij de SVB (18 jaar). Daarnaast ben ik nu ook als toezichthouder aangesteld bij een zorgorganisatie voor moeilijk bemiddelbare mensen met meervoudige complexe en psychiatrische problematieken in Arnhem.

Binnen Flex Advieshuis ben ik niet alleen consultant maar richt ik me ook op de vorming en de inrichting van de Franchiseraad. Naarmate de Franchiseorganisatie Flex Advieshuis steeds groter wordt, is een goed functionerende franchiseraad van belang om iedere betrokken franchisenemer / loopbaanadviseur een stem te geven. Dit doe ik volgens de europese erecode franchising.

 

Kristina Jonkman-Bult
Loopbaanadviseur

Mijn naam is Kristina Jonkman-Bult. Met mijn ervaring binnen de dienstverlenende sector heb ik geleerd mogelijkheden en beperkingen goed in kaart te brengen en klanten in beweging te krijgen. Ik zie het als een uitdaging om mensen te laten ontdekken wat zij aan kracht en potentie in huis hebben. Mijn coachmethode kenmerkt zich als resultaatgericht en betrokken. Tevens stimuleer ik zelfsturing bij de klant.

Het is mijn passie om de juiste persoon op de juiste plaats in een organisatie te krijgen, met uiteindelijk doel dat alle partijen tevreden zijn. Ik schat competenties, vaardigheden en gedrag van mensen goed in waardoor ik de juiste match kan maken met het profiel, het team en de organisatie.

Daadkracht, resultaatgericht en overtuiging kenmerken mij als persoon.

 

Maria Peelen
Loopbaanadviseur

Wat is voor mij belangrijk? Wat wil ik in het leven? Hoe kan ik makkelijker ‘nee’ zeggen? Wat kan een volgende stap in mijn werk zijn? Hoe kan ik wat positiever in het leven staan? Hoe krijg ik meer balans tussen werk en privé? Wat houdt mij nou eigenlijk tegen?

We werken vanuit de gedachte dat je als mens zelfsturend kunt zijn. Dit betekent dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen welzijn en zelfontplooiing, onafhankelijk van de veranderingen in situaties waarin je je bevindt en de mensen om je heen. Ik help je naar jezelf te luisteren en te kijken, om zo ook eventuele belemmerende of beperkende gedachten en patronen te doorbreken.

Een loopbaandoel zonder plan is slechts een wens. Het ontwikkelen en helpen vormen van dit plan is een van onze speerpunten. Ik ben coach en zie mijn taak als procesbegeleider in het vinden van de juiste baan. Mijn begeleiding is altijd op maat en er worden concrete handvatten gegeven waarmee je letterlijk zelf aan de slag kan gaan.

 

Samira Mernisi
Marketing assistent

Als marketing assistent voer ik activiteiten uit die deel uitmaken van het marketingplan, zoals het bedenken, uitwerken en uitvoeren van marketingcampagnes, promotie-acties en imagocampagnes om de merkbekendheid te vergroten. Ik sta dus in voor het goede verloop van volledige campagnes.

 

Wie zijn wij

Bel nu voor meer informatie (0316) - 24 15 99