Bel mij terug

Bel mij terug

Wie zijn wij?

Erick Pol
Directeur en oprichter

Ik ben 24 jaar werkzaam geweest in de HRM-branche als manager en ondernemer. In eerste instantie bij Adecco en Olympia om daarna in 2001 A1 Personeelsdiensten op te richten, dat in de daaropvolgende jaren uitgroeide tot een franchise-uitzendorganisatie met 13 vestigingen. In 2014 is A1 Personeelsdiensten overgenomen door Carrière Uitzendbureau. Vervolgens ben ik gestart met een nieuw concept, onder de naam Flex Advieshuis, gericht op het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan of het zetten van een nieuwe carrièrestap. Ik ben als mensgerichte ambitieuze ondernemer, altijd gedreven om het beste in de mens naar boven te krijgen en te gaan voor het best mogelijke resultaat.

 

Heidi Niedergethmann
Directiesecretaresse

Ik ben Heidi Niedergethmann, directiesecretaresse van Flex Advieshuis B.V. Ik ben verantwoordelijk voor alle secretariële werkzaamheden zoals contractbeheer, relatiebeheer maar ook ondersteuning van de directie. Ik ben enthousiast, doelgericht maar ook resultaatgericht en vind het belangrijk om goede steunpilaar te zijn voor Flex Advieshuis B.V.

 

Kristina Jonkman-Bult
Loopbaanadviseur

Mijn naam is Kristina Jonkman-Bult. Met mijn ervaring binnen de dienstverlenende sector heb ik geleerd mogelijkheden en beperkingen goed in kaart te brengen en klanten in beweging te krijgen. Ik zie het als een uitdaging om mensen te laten ontdekken wat zij aan kracht en potentie in huis hebben. Mijn coachmethode kenmerkt zich als resultaatgericht en betrokken. Tevens stimuleer ik zelfsturing bij de klant.

Het is mijn passie om de juiste persoon op de juiste plaats in een organisatie te krijgen, met uiteindelijk doel dat alle partijen tevreden zijn. Ik schat competenties, vaardigheden en gedrag van mensen goed in waardoor ik de juiste match kan maken met het profiel, het team en de organisatie.

Daadkracht, resultaatgericht en overtuiging kenmerken mij als persoon.

 

Drs. Kamila Wrona

Medewerker Bedrijfsadministratie

Mijn naam is Kamila Wrona. Mijn opleiding heb ik voltooid in Internationale financiën bij University of Economics in Katowice. 

In mijn rol als universitair medewerker bij Katowice School of Technology, Universiteit Science and Art in Katowice, heb ik ruime ervaring opgedaan. Mijn taak is de geldstroom in het bedrijf goed te laten verlopen. Met mijn ambitieuze persoonlijkheid ben ik altijd op zoek naar de beste oplossing. Ik heb een positieve houding, en zie mijzelf als een sociaal en gemotiveerd persoon.

 

 

Gerrit de Goeijen
Consultant

In mijn adviserende rol begeleid ik bestuurders en ondernemers als sparringpartner en/of schaduwmanager. Ik zet deze professionals graag aan het denken, daag ze uit en verbind. 

Als verantwoordelijke heb ik diverse functies bekleed bij o.a. de Politie, het GAK/UWV) en bij de SVB, daarnaast ben ik vanaf 2005 zelfstandig ondernemend consultant bij; De Goeijen Management Consultancy. Vanuit de consultancy meerdere toezichthouderschappen, bestuursfuncties en enkele commissariaten vervuld in onder andere het sociale domein, zoals zorgorganisaties en een reïntegratiebedrijf. 

_

Rezwan Rassulyar

Wie zijn wij

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553