Bel mij terug

Bel mij terug

Wie zijn wij

Erick Pol
Directeur en oprichter

Ik ben 24 jaar werkzaam geweest in de HRM-branche als manager en ondernemer. In eerste instantie bij Adecco en Olympia om daarna in 2001 A1 Personeelsdiensten op te richten, dat in de daaropvolgende jaren uitgroeide tot een franchise-uitzendorganisatie met 13 vestigingen. In 2014 is A1 Personeelsdiensten overgenomen door Carrière Uitzendbureau. Vervolgens ben ik gestart met een nieuw concept, onder de naam Flex Advieshuis, gericht op het begeleiden van mensen naar een nieuwe baan of het zetten van een nieuwe carrièrestap. Ik ben als mensgerichte ambitieuze ondernemer, altijd gedreven om het beste in de mens naar boven te krijgen en te gaan voor het best mogelijke resultaat.

 

Heidi Niedergethmann
Directiesecretaresse

Ik ben Heidi Niedergethmann, directiesecretaresse van Flex Advieshuis B.V. Ik ben verantwoordelijk voor alle secretariële werkzaamheden zoals contractbeheer, relatiebeheer maar ook ondersteuning van de directie. Ik ben enthousiast, doelgericht maar ook resultaatgericht en vind het belangrijk om goede steunpilaar te zijn voor Flex Advieshuis B.V.

 

Gerrit de Goeijen
Consultant

In mijn adviserende rol begeleid ik bestuurders en ondernemers als sparringpartner en schaduwmanager. Ik zet deze professionals graag aan het denken, daag ze uit en verbind. Ik zie dit als de rode draad van mijn werkzaamheden.

Als adviseur / verantwoordelijke heb ik een diverse functies bekleed bij o.a. de Politie (18 jaar), het GAK/UWV (5 jaar) en bij de SVB (18 jaar). Daarnaast ben ik nu ook als toezichthouder aangesteld bij een zorgorganisatie voor moeilijk bemiddelbare mensen met meervoudige complexe en psychiatrische problematieken in Arnhem.

 

Niels Wiendels
Communicatiemedewerker

Mijn naam is Niels Wiendels en ik ben binnen Flex Advieshuis werkzaam als communicatiemedewerker. Door mijn ervaring met verschillende bestuursfuncties heb ik geleerd dat goede en heldere communicatie van groot belang is. Een hoop onduidelijkheden en problemen kunnen zo worden voorkomen.

Daarnaast is het ook belangrijk dat andere bedrijven en organisaties weten wat Flex Advieshuis te bieden heeft. Ik zie het als een uitdaging om iedere dag weer op een heldere en eerlijke manier te communiceren. In mijn beleving levert dat immers de beste samenwerking op.

 

Kristina Jonkman-Bult
Loopbaanadviseur

Mijn naam is Kristina Jonkman-Bult. Met mijn ervaring binnen de dienstverlenende sector heb ik geleerd mogelijkheden en beperkingen goed in kaart te brengen en klanten in beweging te krijgen. Ik zie het als een uitdaging om mensen te laten ontdekken wat zij aan kracht en potentie in huis hebben. Mijn coachmethode kenmerkt zich als resultaatgericht en betrokken. Tevens stimuleer ik zelfsturing bij de klant.

Het is mijn passie om de juiste persoon op de juiste plaats in een organisatie te krijgen, met uiteindelijk doel dat alle partijen tevreden zijn. Ik schat competenties, vaardigheden en gedrag van mensen goed in waardoor ik de juiste match kan maken met het profiel, het team en de organisatie.

Daadkracht, resultaatgericht en overtuiging kenmerken mij als persoon.

 

Laurens Godschalk
Stagiair financieel administratief medewerker

Ik werk momenteel bij Flex Advieshuis als financieel administratief medewerker en doe ik dat met veel plezier. Hierin help ik met diverse administratieve werkzaamheden binnen ons bedrijf.

Ik werk graag in teamverband maar kan ook zelfstandig goed uit de voeten. Ik kan goed werken met cijfers en werk zeer secuur.

Wie zijn wij

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553