Bel mij terug

Bel mij terug

ZOETERMEER e.o.

Marco van Rossen 

Loopbaanadviseur 

Ik ben een resultaatgerichte en ondernemende professional met een opleiding en diverse gespecialiseerde cursussen op het gebied van Coaching en Counselling op HBO niveau. Daarbij heb ik sinds 1993 ervaring met het coachen, adviseren en begeleiden van professionals en particuliere klanten op het gebied van loopbaan, communicatie, bewustwording en vitaliteit, vooral binnen de zakelijke dienstverlening, detachering en IT branche. Mijn doel is om cliënten te begeleiden en enthousiasmeren bij het ontdekken van hun mogelijkheden, belemmeringen, overtuigingen en het bereiken van hun carrièredoelen.

Mijn aanpak is gebaseerd op persoonlijke betrokkenheid en aandacht. Door goed te luisteren naar mijn cliënten en inzicht te krijgen in hun behoeften, kan ik effectieve loopbaantrajecten op maat ontwikkelen. Ik beschik over goede ICT vaardigheden en ben in staat om informatie over opleidings- en functiemogelijkheden te koppelen aan de individuele behoeften van mijn cliënten.

Mijn organisatorische vaardigheden stellen mij in staat om gestructureerd en planmatig te werk te gaan. Daarnaast ben ik sensitief en empathisch, waardoor ik een vertrouwensband kan opbouwen met mijn cliënten. Ik stel samen met hen een persoonlijk actie- en ontwikkelingsplan op, gericht op het bereiken van een functie die past bij hun wensen en ambities. Ik zorg ook voor een adequate opvolging om de best mogelijke carrièrekansen voor mijn cliënten te realiseren.

Ik ben enthousiast over de mogelijkheden die Flex Advieshuis B.V. biedt, zoals de percelen in Naar Werk, Werkfit en Modulair, evenals 2de spoor trajecten en outplacementtrajecten. Ik geloof dat mijn ervaring en expertise waardevolle bijdragen kunnen leveren aan het succes van deze programma's.

 Contactgegevens:

Email

Telefoonnummer: 06-10 67 15 90  

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553