Bel mij terug

Bel mij terug

Wat is werkfit maken?

Wat is het doel van het Werkfit-traject?

Heb jij een lange tijd niet gewerkt door ziekte of door een andere reden? Heb je het gevoel dat je eerst nog wat sterker wilt worden? Dan kan Flex Advieshuis je stap voor stap begeleiden om je weer in je kracht te zetten en stomen wij je klaar voor je zoektocht op de arbeidsmarkt. 

Hoe ziet het Werkfit-traject eruit?

Werkfit maken is een re-integratietraject dat erop gericht is om mensen met een uitkering weer geschikt te maken, om in de toekomst, opnieuw de arbeidsmarkt op te gaan. Bij Flex Advieshuis B.V. bieden wij maatwerk aan en zetten wij volop in op persoonlijke begeleiding. Dit betekent dat je de begeleiding en de coaching krijgt die je nodig hebt. Zo gaan wij je onder andere helpen met het versterken van je professionele vaardigheden en onderzoeken we waar je kracht ligt, maar onderzoeken we ook wat mogelijke belemmeringen kunnen zijn. Op deze manier leer je jezelf beter kennen en weet je waar je op moeten letten wanneer je besluit om later zelfstandig op zoek te gaan naar een baan. In dit traject leren wij je de handvatten aan, waarmee jij in de toekomst de arbeidsmarkt kan verkennen. En dit alles doen wij samen met jou! 

Voor wie is het Werkfit-traject?

Het Werkfit-traject is bedoeld voor mensen met een ZW-uitkering of een AG-uitkering van UWV hebben én beschikken over arbeidsvermogen. Daarnaast kunnen ook mensen met varianten van een AG-uitkering, zoals WGA, WIA, WAO, Wajong of WAZ /ZW-uitkering: flexwerkers en mensen die tijdens hun werkloosheidsperiode arbeidsongeschikt worden.

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553