Bel mij terug

Bel mij terug

Leusden e.o.

 

Lotte Sielias

loopbaan, talentontwikkeling en persoonlijke coaching

Als jonge coach voor jongvolwassenen tot 35 jaar, gevestigd in Leusden, Amersfoort, Utrecht en Apeldoorn, begrijp ik de leefwereld en uitdagingen van deze leeftijdsgroep als geen ander. Mijn energieke aanpak en frisse blik creëren een veilige en vertrouwde omgeving waarin jongvolwassenen vrijuit kunnen praten over hun gedachten, gevoelens en doelen.

Mijn specialisatie ligt in loopbaancoaching en stress- en burn-out coaching specifiek gericht op jongvolwassenen. Namens Flex Advieshuis houd ik mij bezig met Werkfit trajecten en Modulaire re-integratietrajecten. 

Ik geloof sterk in het verkennen van iemands krachten en mogelijkheden, en het onderzoeken van belemmeringen die zij kunnen ervaren. Door deze benadering kunnen mensen zichzelf leren kennen en de eigen regie van hun leven weer oppakken, door stappen te zetten naar een beroep waar ze blij van worden.   

In mijn stress- en burn-out coaching houd ik rekening met zowel de mentale als fysieke uitdagingen die mensen kunnen ervaren. Mijn doel is om hen stap voor stap te begeleiden bij het verkrijgen van zelfinzicht, het overwinnen van obstakels en het creëren van een gezonde balans. Ik bouw langzaam aan vertrouwen door te focussen op de individuele sterke punten van mijn cliënten. 

Mijn diploma’s:

  • 2022: Post Hbo-opleiding tot Professioneel Coach
  • 2017:  HBO Pedagogiek

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen jouw doelen te bereiken!

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem gerust contact met me op:

Contactgevens:

p>Email

Website: www.coachingsielias.nl

Telefoon: 06-83502661

LinkedIn: Lotte Sielias

Instagram: Instagram Coachingsielias

  • Sollicitatievaardigheden

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553