Bel mij terug

Bel mij terug

Gouda e.o.

Jacqueline Jonker

Loopbaancoach

Jacqueline JonkerIk ben Jacqueline en ik woon samen met mijn partner in Gouda.
Na veel omzwervingen op de arbeidsmarkt wist ik rond mijn veertigste pas echt wat ik wilde worden en begon aan een thuisstudie Personeelsmanagement.
Tijdens mijn studie had ik diverse banen en zat ik ook regelmatig aan de andere kant van het bureau als werkzoekende.
Dat hielp mij om te ontdekken welke kant van het HR-vak het beste mij bij paste: de voorkant. Mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling en met hen samenwerken om de beste keuzes te maken voor hun werkzame leven geeft mij nog steeds veel voldoening en uitdaging.

De afgelopen vijftien jaar heb ik voornamelijk gewerkt met mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Of dit nu ging om mensen met een arbeidshandicap, bijstandsgerechtigden of met een WW-uitkering: iedereen verdient in mijn ogen een plek in de samenleving.
Mijn bijdrage hierbij was het samen zoeken naar passende vacatures, succesvol leren solliciteren en het onderzoeken wat de persoonlijke obstakels hierbij vormden. Het geven van trainingen op het gebied van sollicitatievaardigheden, persoonlijke effectiviteit en bevordering van de Nederlandse taal hielpen hierbij.

Vanaf 2020 ben ik ruim drie jaar lang werkzaam geweest als consulent re-integratie tweede en derde spoor en ben ik bekend geraakt met alle aspecten rondom de re-integratie van medewerkers tijdens hun arbeidsongeschiktheid.
Naast mijn werkervaring helpt mijn levenservaring ook zeker mee om voor anderen van betekenis te kunnen zijn.

Ik ondersteun, ik faciliteer, ik zet mijn kennis en netwerk in en ik bied vooral een luisterend oor tijdens de samenwerking. Als het nog niet duidelijk voor je is welke kant je op wilt gaan in je loopbaan kan een test of assessment handvatten bieden.
Mijn geduld en betrokkenheid is groot en met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen is veel mogelijk. Wat mij betreft is in elke situatie maatwerk de sleutel tot succes.

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Loopbaancoaching
  • Outplacement
  • Re-integratie tweede en derde spoor
  • Trainingen sollicitatievaardigheden, persoonlijke effectiviteit en Nederlandse taal


Contactgegevens:
Email:          jonker39@zonnet.nl
Telefoon:     06-338 78 559
LinkedIn:    Jacqueline Jonker

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553