Bel mij terug

Bel mij terug

Leiden e.o.

 

Raymond Chrispijn

Loopbaancoach/wandelcoach

 

Als loopbaancoach luister ik en stel vragen: wie ben je? Wat beweegt je? Wat is je vraag? En wat is de vraag achter je vraag? Waar ben je vastgelopen in het arbeidsproces? Welke stappen kun je nu zetten en wat voor ondersteuning heb je nodig?  Ik werk daarbij vanuit compassie. Dit laat onverlet dat ik spiegel en confronteer als dat nodig is: wat maakt dat het soms misgaat bij jou?  Wat kun je anders doen? Zo begeleid ik je om zelf de antwoorden te vinden op jouw vragen en actie te ondernemen op weg naar een nieuwe bestemming.

Mijn werkervaring ligt o.a. in de arbeidsbemiddeling. Als consulent bij het arbeidsbureau heb ik sollicitanten  met veel plezier begeleid met het versterken van hun schriftelijke en mondelinge sollicitatievaardigheden en het vinden van werk. Daarnaast heb ik als opbouwwerker mensen met afstand tot de arbeidsmarkt geactiveerd en begeleid richting vrijwilligerswerk en werk.

Voor Flex Advieshuis BV verzorg ik onder andere de UWV-trajecten ‘Werkfit’ en ‘Naar werk’. Hierbij gaat het erom om (weer) ‘fit’ te worden voor de arbeidsmarkt en  stappen te gaan zetten richting werk, aansluitend bij jouw interesses, ervaring en competenties. Tijdens de begeleiding bied ik onder meer wandelcoaching. Zo kom je letterlijk en figuurlijk in beweging.

Tevens bied ik ondersteuning bij het hervinden van een gezonde werk-privé balans en burn-out herstel. Ik help je meer zicht te krijgen op en bewust te worden van  je gedachten,  gevoel, gedrag en onderliggende patronen. Coachingsmethodieken die ik toepas zijn onder andere de RET, oplossingsgericht coachen en dramadriehoek uit de transactionele analyse.

Ik wandel veel, houd van hardlopen en ben veel buiten in de natuur te vinden. Daarnaast mediteer ik regelmatig. Meerdere malen heb ik aan meditatieve retraites deelgenomen, onder andere in Plumvillage (Frankrijk).  De kennis en ervaring die ik hier heb opgedaan, neem ik mee in mijn coaching. Ga je mee op pad?

 

Mijn specialiteiten:

  • Re-integratie naar werk
  • Loopbaancoaching
  • Wandelcoaching
  • Burn-out begeleiding

 

Contactgevens:

Email

Telefoon: 06-27365991

LinkedIn: Raymond Chrispijn

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553