Bel mij terug

Bel mij terug

Outplacement

Outplacement is de begeleidende dienst om ontslagen of met ontslag bedreigde werknemers te helpen bij het vinden van een nieuwe baan of bij het opstarten van een activiteit als ZZP’er.

Flex Advieshuis B.V. is een ideale partner voor uw organisatie om uw werknemer(s) daarbij te helpen. Onze adviseurs kennen de markt en de uitdagingen als geen ander en kunnen een belangrijke rol vervullen voor uw medewerker(s) op het gebied van de outplacement. Hierbij is het doel om de toekomst van de medewerker positief vorm te geven, zodat hij of zij weer met plezier aan de slag gaat en actief kan werken aan een nieuwe toekomst.

Het outplacementtraject bij Flex Advieshuis B.V. wordt afgestemd op de wensen van uw organisatie. Bij Flex Advieshuis B.V. hebben wij persoonlijke aandacht voor uw werknemer(s). Het maatwerktraject bij Flex Advieshuis B.V. ziet er als volgt uit:

 

Verwerking

Wie voor outplacement in aanmerking komt heeft vaak onprettige werkervaringen achter de rug. Een arbeidsconflict, een reorganisatie, ontslag wegens boventalligheid of andere gebeurtenissen. Het vergt vaak tijd om daar overheen te komen. De woede, vertwijfeling en verdriet over het verlies van een baan of het onrecht dat in de ogen van de kandidaat is aangedaan moet hij/zij kwijt zijn voordat we verder kunnen. In een outplacementtraject is daar (meer dan bij een 'gewoon' loopbaanadviestraject) alle ruimte voor.

 

Zelfonderzoek 

Er komen vragen aan de orde als: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?

 

Sollicitatietraining

Veel mensen die in een outplacementtraject terechtkomen hebben al jaren niet meer gesolliciteerd. Het is meestal zinvol aandacht te besteden aan hoe dat ook alweer ging en welke zaken daar allemaal bij komen kijken.

 

Banen zoeken 

Als de kandidaat de voorgaande stappen eenmaal doorlopen heeft, dan zal deze met het echte werk moeten beginnen: het daadwerkelijk zoeken naar een baan op basis van een strategisch plan.

 

In het outplacementtraject zetten wij het maximale in om uw medewerker(s) te begeleiden en te bemiddelen naar een duurzame passende functie bij een andere werkgever. En dit alles tegen een zeer scherpe en gunstige prijs.

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553