Bel mij terug

Bel mij terug

Nijmegen e.o.

 

Debby Portman

Loopbaanadviseur/coach

 

Ik ben Debby Portman en woon in Nijmegen. Ik ben al jaren werkzaam in het HR-vak en krijg veel energie van het begeleiden van mensen met hun persoonlijke ontwikkeling en van hen in beweging te krijgen zodat ze op de juiste plek terecht komen.

In de wereld waarin wij leven waarbij alles continu veranderd, is het juist nu erg belangrijk om bezig te zijn met jouw loopbaan. We moeten ons bewust worden dat we hier zelf de regie in kunnen pakken en hier zelf keuzes in kunnen maken. Door regelmatig bezig zijn met onze persoonlijke ontwikkeling kunnen we ervoor zorgen dat we genoeg veerkracht krijgen om hier sterk en flexibel mee om te kunnen gaan om de juiste keuzes te maken.

Als coach daag ik je uit om je eigen talenten te vinden, deze op de juiste manier inzetten om voor jou op de beste plek terecht te komen. Daarnaast help ik je met praktische tips voor het opstellen van jouw CV, sollicitatiebrief en voeren van een sollicitatiegesprek om jezelf goed neer te zetten op de arbeidsmarkt.

 

Mijn specialiteiten zijn:

  • Loopbaanadvies
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Ontwikkeladvies
  • Studiekeuzeadvies

 

Het is mogelijk om hierbij gebruik te maken van een TMA analyse. TMA staat voor Talenten Motivatie Analyse. Hierbij vul je een vragenlijst in waarna je een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse krijgt waarbij je talenten, drijfveren en motivatie in kaart worden gebracht. Hierbij krijg je een goed beeld van je competenties (in hoeverre je deze makkelijk of moeilijk kan aanleren) en ontwikkelpotentieel.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek om te kijken of ik je verder kan helpen? Neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens:

Contactgevens:

Email

Telefoon: 06-19506149

LinkedIn: Debby Portman

Website: www.debbyportman.nl

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553