Bel mij terug

Bel mij terug

Nijmegen e.o. (2)

 

Stanley Neyndorff

Loopbaanadviseur

De afgelopen decennia heb ik mij kunnen ontwikkelen als een allround ondersteunende ondernemer. Mijn zoektocht naar de kwaliteit van werk, waarbij andere maatstaven zoals betrouwbaarheid, eerlijkheid, houdbaarheid, duurzaamheid en authenticiteit steeds belangrijker zijn geworden, heeft mijn interesse en passie op het werkgebied in de loop der jaren enorm veranderd. Anderen beschrijven mij doorgaans met de volgende kernwoorden: analytisch en creatief denker, autodidact, mens- en resultaatgericht, anderen helpen en ze leren zichzelf te helpen, motivator en inspirator, gepassioneerd spreker, verbinder en onderhouder van (netwerk)relaties. Goed doen is goed volgen. Daarom ben ik een fanatiek hardloper (trailrunning) en gebruik ik beweging als een onderdeel van een gezonde leefstijl en vitaal zijn.

Drijfveren

Aanmoedigen, anderen gelukkig maken en vernieuwen

Werkervaring

Ik heb vanaf 1986 veel werkervaring opgedaan in loondienstverband in verschillende marketing- en salesfuncties. Sinds 1994 ben ik als Zelfstandig Professional actief met opdrachten in verschillende bedrijven en non-profit organisaties. Als projectleider en coach heb ik veel ervaring in het begeleiden van bijstandsgerechtigden, die een middellange en lange afstand tot arbeidsmarkt ervaren, naar (betaald) werk (loondienst/ondernemerschap). Daarbij is ook ondersteuning verleend bij het zetten van stappen naar zelfredzaamheid op de verschillende relevante leefgebieden (domeinen: financiën, huisvesting, geestelijke gezondheid, lichamelijke gezondheid, sociaal netwerk, maatschappelijke participatie, justitie, middelengebruik).

Ik begeleid mensen die willen groeien naar beter en op zoek zijn naar nieuwe zingeving en (nieuwe) stappen willen zetten in vinden van (betaald)werk. Tevens de begeleiding naar zelfstandig ondernemerschap. Zorgen voor een ondernemers- assessment, het ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes en het implementeren behoort hierbij tot een standaardproces.

Werkzaamheden

  • Re-integratie naar (betaald)werk. van trede 2 naar trede 5/6 Participatieladder
  • Business Counseling. (Zaken)mensen in beweging krijgen en houden. Hulp bij de ontplooiing en volwassenwording van de ander in de breedste zin van het begrip
  • Pastorale Counseling. Begeleiding van mensen met spirituele/zingevings vraagstukken
  • Participatie. Begeleiding van mensen die vastlopen in (een gebied van) hun leven. De focus ligt om het meedoen.(zelfredzaamheid matrix)

 Contactgegevens:

Email

Telefoonnummer: 06- 25 36 28 67

Website: https://wwww.stichtingjobzzpmaatje.nl/

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553