Bel mij terug

Bel mij terug

Vestiging Emmen

Phyllis van Ingen

Loopbaanadviseur 

 

Hoi! Ik ben Phyllis van Ingen: job-, wandel- en persoonlijke coach en ik help jou graag verderte komen op het gebied van re-integratie, loopbaankeuzes en/of op persoonlijk gebied.

Wij gaan samen op zoek naar waar jij op vastloopt en hoe dit vastlopen weer doorlopenwordt. De antwoorden op jouw vragen en belemmeringen liggen bij jou - niet bij mij. Wat welbij mij ligt is jou de ondersteuning geven die jij nodig hebt om bij deze antwoorden te komen.Het gaat mij erom dat jij verder komt in jouw eigen ontwikkeling. Hierbij wordt stap voor stapgekeken naar waar jij behoefte aan hebt, om bij jouw uiteindelijke doel uit te komen.

Mijn specialisatie ligt bij wandelcoaching en de doelgroepen ADHD, auDHD en ASS.

Voor Flex Advieshuis houd ik mij bezig met Modulaire trajecten en Werkfit-trajecten dievanuit de opdrachtgever UWV ingekocht worden. Mijn werkgebied ligt in omgeving Groningen tot Midden-Drenthe.

 

Mijn diploma’s zijn als volgt:

● 2023: NOBCO-gecertificeerd coach

● 2020: Post-HBO Adviseur Werk UWV

● 2019: HBO Toegepaste Psychologie

 

Mijn certificaten zijn o.a. als volgt:

● 2022 Tafelopstellingen 1

● 2022 Opleiding competentietesten (CTC)

 

Het lijkt mij gaaf om jou te ondersteunen in de reis die jij maakt. Jouw reis is die van jou enjou alleen, maar dat hoeft niet te betekenen dat je deze reis in je eentje hoeft af te leggen. Ikkan naast jou staan als coach, als ondersteuner en als motivator.Zullen we met elkaar in contact komen?

 Contactgegevens:

Email

Telefoonnummer: 06-41 24 08 87  

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553