Bel mij terug

Bel mij terug

Huizen, Hilversum, Amersfoort, Naarden, Laren, Blaricum Almere/Flevoland, Veluwe en Leiden

 

Astrid Selier

CMI gecertificeerd Register Loopbaanprofessional

 

Ik ben Astrid, een ervaren CMI gecertificeerd Register Loopbaanprofessional.

Ik ben gespecialiseerd in:
Loopbaanbegeleiding: het begeleiden bij het maken van keuzes voor wat betreft het verdere verloop van de carrière. Een dynamisch proces dat bestaat uit het analyseren van de capaciteiten en de mogelijkheden van de persoon individueel in relatie tot de huidige functie en de arbeidsmarkt. De opdrachtgever is de persoon zelf of zijn/ haar werkgever. Het adviseren van de werkgever kan ook tot de mogelijkheden behoren.

Loopbaancoaching: het begeleidingsproces van individuen of groepen op de werkvloer. Dit gebeurt door analyse en verdere begeleiding. Het doel is verbeteren van het functioneren van de persoon of groep.

Re-integratie 2e spoor: het proces dat een persoon of een groep personen doorloopt om weer deel te nemen aan het arbeidsproces. Dit vindt plaats vanuit een niet werkende positie bij: ziekte, werkloosheid of ontslag. Hierbij wordt gebruik gemaakt van specifieke kennis over de arbeidsmarkt , wordt er samengewerkt met de opdrachtgever en worden andere deskundigen ingezet. Stimulanszz zet hier het netwerk van de betrokkenen en het eigen netwerk in voor een optimaal resultaat.

Outplacement: het begeleiden van werknemers bij het vinden van een nieuwe passende baan. De aanleiding is ontslag in verband met een reorganisatie of maakt onderdeel uit van de vaststellingsovereenkomst. Tijdens outplacement trajecten van Stimulanszz is er aandacht voor verwerken en rouw voor de volgende stap kan worden gezet.

 

Contactgevens:

Email

Telefoon: 06-51655242

Website: www.stimulanszz.nl en www.stimulanszzonline.nl

LinkedIN: Astrid Selier

Youtube: Stimulanszzonline Astrid Selier

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553