Bel mij terug

Bel mij terug

 

 

Huizen e.o. (2)

 

Marieke Jansen

Loopbaanprofessional

 

Loop je nog op het juiste pad? Ben je jezelf aan het herpakken. Word je geconfronteerd met kwetsbaarheid in jouw leven?

Het is fijn om jouw passie en drive (terug) te vinden in jouw (professionele) leven. En helder te krijgen wie jij nu bent, waar jouw kwaliteiten nu liggen en wat jouw mogelijkheden nu zijn.

Dat geeft je energie, voldoening en groei. Ik ondersteun je graag om opnieuw te vinden waar je naar zoekt. Samen zoeken we uit welke stappen je kunt maken en welke hulpbronnen we gaan aanboren.

Mijn aanpak

Kenmerkt zich door een diepgang. Dit betekent dat ik je niet alleen praktische steun bied, maar ook dat we kijken hoe we jou mentaal, emotioneel en fysiek sterker kunnen maken. Uitgangspunt is dat jij meer rust met jezelf gaat krijgen en sterker en gezonder in jouw lijf komt te zitten.

Mijn werkterrein

Ik maak gebruik van de natuur als werkterrein als dat mogelijk is, maar ook in mijn praktijk in Huizen of op locatie dicht bij jou, ben je welkom. Online kan natuurlijk ook.

Methoden

Ik gebruik diverse methodieken (persoonlijkheidstesten, interesse en competentie testen), (diepgaande) gespreksvoering, ludieke opdrachten die jouw helpen om sterker te worden. Ik kijk naar jou als totaal mens. Op lijf, hoofd en emotioneel gebied.

Stap voor stap krijg je zo weer regie over jouw (werk) leven en gezondheid.

Kortom: Meer balans, groei en voldoening in je leven!

Wat doe ik

Ik begeleid op het gebied van:

  • Persoonlijke ontwikkeling hoofd, hart en lijf
  • Terugkomen van stress en burnout klachten
  • Re-integratie (1e ,2e en 3e spoor)
  • Loopbaancoaching (oa. Ontwikkeladvies trajecten, outplacement)
  • Vitaliteit/Balans (Werkfit en terug naar werk)

Ervaring

Als coach heb ik diverse doelgroepen begeleid en succesvol begeleid naar een (andere) baan. Daarnaast coach ik mensen die uit een burn-out komen. En begeleid ik groepen uit de zorg in het omgaan met stress en een hoge werkdruk.

Scholing

Ik ben afgestudeerd aan de Vrije Universiteit als Sociaal Culturele wetenschapper en ben afgestudeerd in stresshantering. Ik heb een NOLOC registratie. Dat betekent dat ik bekwaam ben bevonden om dit soort trajecten te begeleiden. Ik houd mijn vakkennis up-to-date en doe regelmatig aan intervisies.

Ik maak graag kennis met je in een persoonlijk (en vrijblijvend) intake gesprek!

Contactgevens:

Email

www.listentoyourheart.nl

Email

Telefoon: 06 24 53 67 87

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553