Bel mij terug

Bel mij terug

 

Flex Advieshuis B.V. in Duiven zoekt een enthousiaste en ervaren arbeidsdeskundige.

Flex Advieshuis B.V. zoekt een ervaren, mensgerichte arbeidsdeskundige. De kwaliteit en professionaliteit van Flex Advieshuis B.V. combineer je met je betrokkenheid en persoonlijke aandacht als arbeidsdeskundige.

Als arbeidsdeskundige bij het UWV beoordeel je het arbeidsvermogen van de klanten. Je adviseert over de beste manier om weer te participeren in de maatschappij. De participatie (herstel) en effectieve werkinpassing (re-integratie) bevorderen door het uitvoeren van een multi-causale probleemanalyse om een oordeel te vormen over de relatie tussen mens, werk en inkomen zodat uitkeringen rechtmatig verstrekt kunnen worden, schade beperkt en geschillen worden opgelost.

 

Organisatieprofiel

UWV is de centrale uitvoeringsinstelling op het gebied van uitkeringsverstrekking, arbeidsbemiddeling en claimbeoordeling. Zij zijn de grootste landelijke speler binnen de sociale zekerheid. Dagelijks bieden zij 1,5 miljoen klanten snelle en deskundige dienstverlening. Zij ondersteunen hen in hun re-integratie en bij het vinden van een baan. Waar nodig voorzien zij hen van tijdelijk inkomen. Zo bieden zij hun klanten nieuw perspectief op de maatschappij.

 

Functie-eisen

De geschikte kandidaat voor deze vacature beschikt over:

  • Afgeronde HBO opleiding Arbeidsdeskundige;
  • Geldige SRA registratie en SKO/HOBEON certificering;
  • Minimaal in de afgelopen 2 jaar werkervaring opgedaan als arbeidsdeskundige;
  • Aantoonbare kennis van wet- en regelgeving.

 

Arbeidsvoorwaarden

  • Beschikbaar per januari 2021;
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar;
  • Het aanleveren van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is vereist.

 

Over de werkgever

Flex Advieshuis B.V. heeft zich gespecialiseerd in de begeleiding van werkzoekenden op weg naar een geschikte baan. Dit doen wij door middel van individuele maatwerk trajecten, of in groepsverband d.m.v. verschillende workshops. Wij voeren onze diensten uit, in tegenstelling tot veel andere loopbaanprofessionals, vanuit het oogpunt van een recruiter. Door onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche weet Flex Advieshuis B.V. als geen ander waarop gelet wordt tijdens sollicitaties en kan daarmee helpen succesvoller te solliciteren.

 

Contract omschrijving 

In overleg 

Telefoonnummer

026-7854553

E-mail


SOLLICITEER  

Organisatieprofiel

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553