Bel mij terug

Bel mij terug

Breda e.o.

 

Joris Boom

Loopbaanadviseur


DIT IS JORIS: Warm, empathisch, betrokken en doelgericht

SPECIALISATIES: Persoonlijk leiderschap, Work-life balance, Verlies/rouw, Faalangst, (Hoog)sensitieven, keuzes maken, vitaliteit

SOORTEN COACHING: Loopbaancoaching, Life coaching, Stress coaching, Burn Out coaching

Korte beschrijving: In een coachingstraject met mij verwerf je vanuit het hier en nu inzicht in jouw functioneren, je drijfveren, kwaliteiten, je mogelijke valkuilen en belemmeringen, zodat je weer keuzemogelijkheden kunt zien en bewust een volgende stap kunt maken, dichter bij jouw doel.

 

ZO WERK IK:

Tijdens het gratis oriëntatiegesprek inventariseren we jouw coachvraag/coachvragen en de doelen die je wilt bereiken. Als er sprake is van een wederzijdse klik bespreken we o.a. op welke basis we met elkaar zullen gaan werken, het aantal gesprekken, maar ook de wederzijdse verwachtingen. Tijdens de sessies kan ik gebruik maken van diverse technieken. Voorbeelden hiervan zijn RET, NLP, Voice Dialogue, ACT en Transactionele Analyse. Je gaat ook in de praktijk aan de slag, zowel thuis als op het werk. Ik coach fysiek, online en maak voor bepaalde sessies ook gebruik maken van wandelcoaching.

 

Email: lexadvieshuis.nl

Website: www.jorisboomcoaching.nl

Telefoon: 06-30638925

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553