Bel mij terug

Bel mij terug

Den Haag e.o.

 

Rina Kuiper

Loopbaancoach

 

Mijn visie:

Leven vanuit positieve energie, geluk en balans is wat ik iedereen gun. Ik hecht er waarde aan om alle aspecten uit mijn leven ten volle te benutten. Of het gaat om relaties, werk, gezin, sociale activiteiten of financiën, ik geloof dat je een completer en gelukkiger mens bent als je dit inricht vanuit bewuste keuzes die passen bij de levensfase waarin je zit. 

 

Dit ben ik:

 Mijn naam is Rina Kuiper en ik ben geboren in Den Haag en woon met mijn gezien nu 15 jaar in Nootdorp. Ik heb voor het coachvak gekozen, omdat ik het iedereen gun zijn of haar mooiste leven te leiden. We leven in een welvarende samenleving waarin we dankbaar mogen zijn voor veel aspecten van het leven. Aan die welvarendheid zit soms ook een keerzijde.

 

Zo loopt het leven niet altijd zoals we graag zouden zien. We worden bijvoorbeeld geconfronteerd met veranderingen die we liever uit de weg gaan of we stellen te hoge eisen aan onszelf of elkaar. Binnen onze samenleving wordt er ook veel van ons vereist, dit geldt zowel voor jongeren als voor volwassenen. Dagelijks worden we blootgesteld aan de vele eisen en prikkels die onze moderne levenswijze met zich meebrengt.

 

Dit kan jouw leven, persoonlijke effectiviteit of werk – privé balans behoorlijk onder druk zetten. Als coach wil ik mensen de ondersteuning bieden om hier op een bewuste manier mee om te gaan. Coaching helpt om gedachten te ontrafelen, bewuste keuzes te maken en gedragsverandering te realiseren. 

 

Mijn studierichting, Human Resource Management, is de grondlegger geweest voor mijn loopbaan. Tijdens mijn studie ontdekte ik dat mijn passie ligt in het ondersteunen van mensen. Gedurende mijn loopbaan heb ik mij bezig gehouden met Inkomen, Arbeid, Re-integratie. Mijn ervaring ligt zowel op het gebied coaching als op het gebied van verandermanagement en leidinggeven. Gedurende de jaren heb ik ruime ervaringen opgedaan als het gaat om loopbaan vraagstukken, re-integratie na ziekte of werkloosheid, omgaan met stress / burn-out klachten, competentiecoaching en teamcoaching. Het mooie van het vak vind ik de inzichten die mensen opdoen en de veranderingen die zijn kunnen bewerkstelligen. Dit geeft mij weer iedere dag positieve energie!

 

Specialismen:

  • Loopbaanbegeleiding
  • Re-integratie (1e, 2e spoor)
  • Werkfit en Naar-werk trajecten
  • Persoonlijke effectiviteit / leiderschap
  • Vitaliteit/ Balans
  • Stress – en Burn-out begeleiding

 

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches). De beroepsvereniging staat bekend als de organisatie voor gekwalificeerde coaches met kennis en ervaring. Hierbij is het van belang dat ik mijn kennis en ervaring up to date houdt door middel van bijscholing, intervisie en reflectie. 

 

Mijn werkwijze:

We starten met een vrijblijvend intakegesprek waarbij we jouw coachvraag helder stellen, kijken of er voldoende een klik is en bespreken wat jouw doel is. Afhankelijk van de coachvraag stel ik een coachplan en offerte op en na jouw akkoord gaan we van start.


Contactgevens:

Email: lexadvieshuis.nl

Website: www.flexadvieshuis.nl

LinkedIN: Rina Kuiper

Telefoon: 06-15 10 20 32

  • Sollicitatievaardigheden

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553