Bel mij terug

Bel mij terug

Den Haag e.o.

 

Eliza Starrenburg

Loopbaanadviseur

 

Hi, mijn naam is Eliza. Als hoogsensitieve en empathische loopbaanadviseur ga ik samen met jou op zoek naar wie je bent, waar je blij van wordt en wat je kunt óf wil leren. Waardoor ben je vastgelopen? We onderzoeken je drijfveren, je talenten en welke banen bij jouw (hoogsensitieve) persoonlijkheid en opleiding/ervaring passen.

Ik krijg energie om mensen naar een fijne werkplek te begeleiden, zodat ze weer energie krijgen van hun werk. Als ervaringsdeskundige op het gebied van burn-out, HSP (Hoog sensitief Persoon), van vaste dienst naar gouden kooi verlaten naar ondernemer, angsten en NLP-coach, bied ik een bijzondere combinatie om jou weer aan een fijne baan te helpen.

Mijn werkervaring is veelzijdig en mensgericht. Als consulent bij een uitzendbureau heb ik uitzendkrachten met veel enthousiasme begeleid naar een baan. Daarnaast heb ik als HR adviseur bij de Shell en de politie gewerkt. Ook ben ik teamleider geweest bij de politie. Na een burn-out ben ik mijn missie gaan uitdragen als HSP coach: Ik help hoog sensitieve pleasers beter hun grenzen te bepalen, zodat ze meer rust en balans ervaren en zichzelf accepteren.

Ik maak je bewust van je gedachten, je woordkeus, je gevoel, je gedrag, je lichaam, je houding en onderliggende patronen. Coaching methodieken die ik toe pas zijn onder andere NLP, RET, Voice Dialogue, gestaltmethodisch coachen, oplossingsgericht coachen, rollenspellen, (levens)loopbaan coaching en waardengericht coachen.

Mijn coaching-stijl: liefdevolle (en soms confronterende) spiegel met humor, openhartig, motiverend, empathisch en doelgericht. Ik geef ook opdrachten of experimenten mee om je gedrag stap voor stap te veranderen en waarmee je je patronen doorbreek.

Klanten beschrijven mij als: toegankelijk, vertrouwd, enthousiast, openhartig, humor, rustig en betrokken.

 

Waarvoor kun je bij mij terecht?


- Re-integratie naar werk:

  • Via UWV werkfit
  • Via UWV naar werk

 

- Loopbaancoaching:

  • 2e spoor
  • Outplacement
  • Preventie traject

 

- HSP coaching voor particulieren en bedrijven (NOBCO):

  • Jezelf durven zijn
  • Grenzen leren aanvoelen en bewaken
  • Eigenwaarde en zelfvertrouwen vergroten
  • Energiebalans onderzoeken

 

- Begeleiding burn-out herstel

- Wandel coaching


Contactgevens:

Email:  of

LinkedIN: Eliza Starrenburg

Telefoon: 06 24 24 44 65

  • Sollicitatievaardigheden

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553