Bel mij terug

Bel mij terug

Doetinchem e.o.

 

Hans Schalks

Loopbaancoach


Samen gaan we de uitdaging aan:

Werk is voor mij altijd een fijne bezigheid geweest, ik kan niet zonder. Maar ik kan me voorstellen dat niet iedereen te allen tijde gelukkig is met zijn baan. Ik help mijn cliënten graag zoeken naar een nieuwe uitdaging, iets waar iemand weer het plezier hervind. Vaak weet je zelf diep van binnen wel waar je passie ligt en wat past bij je huidige leven, maar is het moeilijk om een nieuwe start te maken. Voor mij is het een uitdaging om mensen hiermee op weg te helpen en dit tot een duurzaam succes te laten worden. Ik werk praktisch en doelgericht! Daar haal ik enorm veel voldoening uit.

 

D’ran zeggen we dan!

Ik woon met veel plezier met Monique, 2 kinderen en 2 katten in de mooie Achterhoek. De instelling van de meeste mensen in deze regio is ook praktisch en doeltreffend. Als het leven even niet loopt zoals je wenst, dan ga je niet bij de pakken neer zitten. ‘D’ran’ zeggen we dan! Probeer de positieve dingen te zien en daarmee de weg omhoog weer te vinden. Ik help iemand hierbij graag. In kleine stapjes als dat moet, maar wel met een mooi einddoel. Door een vertrouwensband op te bouwen kunnen we open en eerlijk tegen elkaar zijn en kan ik iemand het beste helpen. Dat is de basis. Ik luister goed naar de problemen en beperkingen. Daarna zoeken we samen naar de kansen en mogelijkheden. In mijn vrije tijd coach ik met veel plezier het G-Hockeyteam. Je gooit er een kwartje in en je krijgt er een Rijksdaalder voor terug.

 

Specialisaties:

Mijn specialisme is het begeleiden van klanten met ADD/ADHD, Autisme, Burn out, depressie, angststoornis. Ik heb hier ruime ervaring mee. Tevens begeleid ik klanten die behoefte hebben aan assertiviteit, (zelf)sturing. Ik kan een vertrouwenspersoon voor u zijn.

 

Mijn motto:

'Doen wat werkt, Gebruik de kracht van werk! '

 

E-mail: 

Telefoon: 06-48562949

Website: www.accares.nl

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553