Bel mij terug

Bel mij terug

Reviews:

Blij met het feit dat er een klassiek opgeleid musicus bij jullie werkt en dat die dus precies begrijpt waar ik het over heb als ik vakinhoudelijke en interpersoonlijke aandachtspunten bespreek. Ik heb veel zelfvertrouwen hervonden, ben met kleine projecten aan het werk gegaan. En ik ben veel verder in het proces.


Marsja Mudde

 

Groningen e.o.

 

Jos van Sijde

Loopbaanbegeleider


Mijn naam is Jos van der Sijde,

Na mijn studie slagwerk en blaasorkestdirectie aan het conservatorium van Rotterdam ben ik werkzaam geweest als docent dirigeertechniek en hoofdvak directie aan ditzelfde instituut, naast het werken als dirigent en remplaçant slagwerk. Van lieverlee in managementfuncties gerold en daar allerlei opleidingen en cursussen voor gedaan.

Nu is mijn werkzame leven een andere richting in gegaan: zelfstandig ondernemer! Heel spannend en leuk; mijn drijfveer was altijd het ondersteunen en adviseren van mensen en dat kan ik nu full time doen!

Door mijn creatieve en mensgerichte achtergrond als musicus, mediator en manager, kan ik u een professioneel en op maat gesneden advies geven.

Ik ben getrouwd en heb drie prachtige kinderen; ook die levenservaring breng ik mee als we samen een voor u nieuw te kiezen pad uitstippelen of een conflict te lijf gaan.

Gelukkig blijf ik ook werkzaam als artiest; ook dat mooie gevoel ervaar ik nog steeds aan den lijve!

Dirigeer uw eigen leven; zet de eerste stap door vrijblijvend een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik ben u graag van dienst!

 

Contactgevens:

Email

Website:  www.dirigeerjeleven.nl 

Telefoon: 06 53 22 37 43

LinkedIn: Jos van der Sijde

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553