Bel mij terug

Bel mij terug

Haarlem e.o.

 

Maarten Monchen

Loopbaanprofessional, met als achtergrond arbeidspsychologie

 

Als je op één of andere manier niet meer in je huidige werk door kan gaan, komt er veel op je af. Vooral onzekerheid: waar moet ik heen? wat moet ik doen? is er nog wel werk voor mij? wat wil ik nu eigenlijk echt?

Dan is het fijn als er iemand voor je kan zijn die je kan begeleiden, en je meenemen in je reis naar de baan waar je -weer- gelukkig en vitaal kan zijn. 

Ik ben een erkende loopbaanprofessional, met als achtergrond arbeidspsychologie. Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van mensen die vast zitten in hun werkende leven en graag verder willen. Met jou ga ik uitvinden wat de juiste stappen zijn op weg naar die ene juiste baan. Ik kijk ook nét een stukje verder dan alleen het zoeken naar nieuw werk. Ik kijk naar jou als persoon, met je wensen en drijfveren. Alleen dán kunnen we samen komen waar jij wilt zijn.  

 

Ook als je door arbeidsongeschiktheid niet meer kunt werken waar je nu werkt, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik weet als geen ander wat er speelt als je arbeidsongeschikt bent en op zoek moet gaan naar nieuw werk.

 

Dus, weet je even niet meer hoe het verder moet in je huidige werkende leven? Ik help je weer op weg!

 

Contactgevens:

Email: .monchen@flexadvieshuis.nl

Website: www.maartenwerkt.nl

LinkedIN: Maarten Monchen

Telefoon: 06-26288347

  • Sollicitatievaardigheden

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553