Bel mij terug

Bel mij terug

Helmond e.o.

 

Janou Uijen de Kleijn - Nelissen

Loopbaancoach

 

Sinds 2019 werk ik als loopbaancoach voor mensen die begeleiding willen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van werk. Ik help mensen weer zicht te krijgen op hun unieke talenten en mogelijkheden. Want door te werken vanuit talenten ga je een omgeving creëren die voor jou energie oplevert in plaats van kost. Hiervoor gebruik ik onder andere de unieke Me.-talentscan. 

Ook maak ik helder wat voor jou (onbewust) energie kost en hoe je dat kunt voorkomen. En ik leer je hoe je bij jezelf kunt voelen of je met de juiste dingen bezig bent. Dit zorgt ervoor dat je zelf meer grip krijgt op situaties die zich voordoen.

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe baan gaan we inzichtelijk maken welke branches, banen en organisaties daarbij zouden kunnen passen. Graag zet ik mijn uitgebreide netwerk in om jou te helpen.  

Mijn trajecten zijn altijd maatwerk en afgestemd op de specifieke loopbaanvraag die jij hebt. 

 

Mijn talenten: 

Ik ben vriendelijk en sta open voor jouw verhaal. Ik luister aandachtig en tegelijkertijd stel ik prikkelende vragen. Mijn energie en enthousiasme probeer ik op jou over te dragen. Wanneer iets niet wordt uitgesproken voel ik dat aan en breng het ter sprake. Ik houd ons doel voor ogen en onderweg inspireer ik je, zie ik kansen en mogelijkheden en maak ik mooie verbindingen.  

 

Mijn diensten:

  • Loopbaanherijking 
  • Persoonlijke groei 
  • UWV Modulair, WerkFit en Naar Werk trajecten
  • 1e en 2e spoor
  • APK - coaching (‘on track’ blijven op het gebied van je loopbaan) 

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. 

 

Contactgevens:

Email: 

Website: www.bobine.me

LinkedIN: Janou Nelissen

Telefoon: 06 55 69 42 43

  • Sollicitatievaardigheden

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553