Bel mij terug

Bel mij terug

Hilversum e.o.

 

Joep Lochtenberg

Loopbaancoach

 

Ik geloof dat iedere werknemer gelukkiger is wanneer de individuele talenten en drijfveren op hun werkplek optimaal tot hun recht komen en ze zich onbeperkt kunnen blijven door ontwikkelen. Iedereen heeft het recht om tot z’n recht te komen.

Ik zie dat heel veel medewerkers vast zitten in een rol die niet (meer) past. Hierdoor voelen mensen zich minder betrokken bij de organisatie, minder gewaardeerd, ervaren ze minder autonomie. Velen blijven hierdoor vast zitten op dezelfde werkplek, komen niet meer in beweging of erger nog, worden ziek.

In de afgelopen jaren was dit de rode draad bij de honderden mensen die ik mocht coachen bij hun loopbaanvraagstuk. Veelal kwamen deze mensen vanuit een gevoel van ongenoegen, ziekte, achterblijven van prestatie, soms een dreigend conflict of ontslag. De oplossing lag telkens verborgen in kleine eenvoudige stappen. Een proces wat ik zelf intens doorlopen en verder doorontwikkeld heb. Het leidde tot een helder zelfbeeld waardoor ik met vertrouwen drastische keuzes heb durven maken. Hierdoor ben ik nu een veel gelukkiger mens, zit ik prima in mijn vel en heb ik het leukste werk wat er bestaat.

Vanuit die overtuiging help ik mensen scherp zicht te krijgen op hun individuele unieke talenten en persoonlijke drijfveren. Zodat ze weer durven te leven vanuit hun kracht en kunnen werken met passie. Ongeacht of dat nu op de huidige werkplek of op een andere werkplek is.

Bedrijven halen het beste rendement met medewerkers die op de juiste plek, goed in hun vel zitten. Als coach loopbaan en ontwikkeling werk ik oplossings- en doelgericht, ben ik direct en waar nodig confronterend.

Mijn carrière in loondienst is begonnen als verkoper in de schoenenwinkel en afgesloten als commercieel directeur van een van de grootste inkooporganisaties in Nederland. Sinds 2004 actief als zelfstandig ondernemer.

Juist het wisselende succes en de stevige tegenslagen die ik in mijn loopbaan en leven moest verwerken, hebben mij in positieve zin gevormd. Een waardevolle basis voor mijn ondernemerschap en de manier waarop ik in het leven sta.

Mijn benadering is altijd helder, respectvol, doortastend en waar nodig confronterend.

Dus leef vanuit je kracht en werk met passie!


Heeft u nog vragen of wenst u nadere informatie, neem dan gerust contact met mij op via onderstaande contactgegevens:

 

Contactgevens:

Email

Website:  www.joeplochtenberg.nl  en www.loopbaancoach-hilversum.nl

Telefoon: 06-23229413

LinkedIn: Joep Lochtenberg

  • Sollicitatievaardigheden

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553