Bel mij terug

Bel mij terug

Lelystad e.o.

 

Simon Compagnie

Noloc-erkend Register Loopbaanprofessional (RL), lifecoach, mannencoach (40+)

‘Advies dat jou weer op koers brengt!’

Meest kenmerkende eigenschappen

Nieuwsgierig, luisterend oor, verbindend, enthousiast, betrokken, doortastend.

Ik richt mij op personen die hun baan (dreigen te) verliezen en begeleid willen worden richting de arbeidsmarkt. Dat verlies kan ontstaan door ontslag op economische gronden (bijv. door Covid-19), door re-integratie na een periode van ziekte, of door een outplacement. Maar uiteraard ook door het eigen besluit van een carrièreswitch, waar nog onduidelijk is wat de volgende stap moet worden.

In mijn begeleiding als loopbaancoach concentreer ik mij allereerst op de vraag wie jij bent als mens, zonder al meteen de (huidige) werkervaring te benadrukken. Het mooie daarvan is dat je met een frisse kijk jezelf observeert en van alles over jezelf gaat ontdekken. Daarna zoomen we pas in op je werkervaring, je vaardigheden, je talenten, drijfveren en motivatoren. Met de opgedane kennis over jezelf weet je al snel waar de match zit. Prima voorgesorteerd voor die nieuwe baan!

Waar nodig nemen we ook een stukje kwetsbaarheid van je mee. Ervaringen waardoor je weet dat sommige dingen in het leven voor jou persoonlijk ingewikkeld zijn. Vooral als het leven even wordt stilgezet. Op zo’n moment pas ik desgewenst ‘personal coaching’ toe, waarbij ik interventies doe die je zelfvertrouwen vergroten, jou positiever naar jezelf laten kijken en dat nieuw perspectief biedt voor het leven en het werken!

Vanuit mijn ervaring als coach merk ik daarnaast dat vooral mannen het lastig vinden om hun baan kwijt te raken. Een baan staat vaak synoniem voor status en identiteit. En voor regie! Verlies ervan leidt dan niet zelden tot een rouwproces, waar eerst de aandacht naar uit moet gaan!

Ik heb zelf ervaren wat het met je doet om je baan te verliezen en kan daardoor goed meebewegen op een gevoel van uitgerangeerd zijn en je nutteloos voelen. Wat geheel ten onrechte is! En vaak kan ik dat combineren met vragen rond de midlife, die vroeg of laat ook de kop opsteken.

 

Mijn geloof

Voor sommige coachees is het belangrijk dat er een christelijke identiteit ten grondslag ligt aan de begeleiding. Met name bij het onderdeel wie ben ik?, kan het dan belangrijk zijn om aan te sluiten bij levensvragen vanuit het geloof. Als christencoach begeleid ik je graag als het voor jou belangrijk is de hele context van je leven in relatie tot je geloof te zien.

 

Je kunt bij mij terecht voor:

Loopbaanbegeleiding (carrièreswitch, outplacement, re-integratie spoor 2 WvP, sollicitatievaardigheden), talentontwikkeling (TMA-gecertificeerd), assertiviteitstraining en leiderschapstraining (situationeel leiderschap).En voor ‘APK-sessies’: nazorgsessies om periodiek te kunnen sparren over de voortgang van de eerder ontvangen begeleiding.

Coaching vindt plaats in mijn praktijkruimte In Lelystad, op een neutrale locatie naar keuze (www.hetcoachhuis.nl), of op diverse wandellocaties in het midden van het land (via wandelcoaching).

 

Meer weten? Bel me gerust voor een vrijblijvende intake!

 

Contactgevens:

Email

Telefoon: 06-81051689

Website: www.simoncompagnie.nl

LinkedIN: Simon Compagnie

 

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553