Bel mij terug

Bel mij terug

Nieuwegein e.o.

 

Yves Feijen

Loopbaancoach/carrièrewijzer/talentcoach

 

“Inzetten van jouw talent op plekken waar jij het beste tot je recht komt”

En nu!

Daar sta je dan…op zoek naar een nieuwe baan en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken.  In onze samenwerking gaan we samen dit avontuur aan. Jouw wensen en talenten staan centraal. En ik zal je laten zien wat er voor jou allemaal mogelijk is op die arbeidsmarkt. We gaan samen aan de slag met bovengenoemd quote als uitgangspunt. 

Wat kun je van mij verwachten?

In mijn aanpak worden je werkervaring en je ambitie op een praktische manier gecombineerd. Wij gaan nadenken over “wat je wilt”. Vanuit de verbeelding zul je verbaasd zijn over de verruiming van je blikveld en word je op nieuwe sporen gezet. Dit kan betekenen dat je volgende stap in je carrière een verrassend andere wending kan krijgen ten opzichte van banen uit het verleden. Het zal blijken dat ook deze onverwachte rollen goed passen bij jouw opgebouwde kennis en vaardigheden. We gaan samen actief aan de slag om invulling te geven aan die droombaan. Daarbij ondersteun ik je met verschillende modellen en (digitale) instrumenten, om hierin de juiste keuze te maken.

Uiteraard willen we snel progressie maken om op de radar te komen bij werkgevers. Echter het is wel van belang dat je klaar bent om die stap te maken. Gezamenlijk zullen we de route plannen en bepalen we het tempo dat bij jou past om het eindpunt te bereiken, waardoor jij met vertrouwen en enthousiasme de toekomst tegemoet gaat.

Kort wat informatie over mezelf:

De afgelopen 25 jaar ben ik actief geweest in de arbeidsmarkt (Randstad en Monsterboard) waardoor ik uitgebreid inzicht heb in de arbeidsmarkt en de ontwikkelingen die daar gaande zijn. En heb ik deze kennis gebruikt om coachees te begeleiden naar nieuwe banen. Coachees typeren mij met de volgende kwaliteiten; respectvol, deskundig, luisterend, daadkrachtig en creatief. Daarnaast neem ik een groot netwerk mee dat jou kan helpen om met de juiste organisaties in gesprek te komen.

De combinatie van menselijke benadering en ondersteunende middelen, zorgen voor een uitgebalanceerde mix, die we inzetten om jou succesvol te begeleiden naar jouw droombaan. Mijn resultaatgerichtheid zorgt voor een succesvolle afloop.

 

De volgende stap

Als deze werkwijze je aanspreekt of als je daar iets meer over wilt, neem dan gerust contact met me op om je uitgebreider te laten informeren. Ook verwijs ik je graag naar interessante artikelen en blogs, die ik publiceer over arbeidsmarkt gerelateerde onderwerpen (matchen op kennis en vaardigheden versus cv’s en persoonlijke ontwikkeling).

Ik hoop je binnenkort te ontmoeten.


Contactgevens:

Infowww.ygenwijzer.nl

Email en 

Telefoon: 06 55 74 25 13

  • Sollicitatievaardigheden

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553