Bel mij terug

Bel mij terug

Reviews:

Dit ontwikkel advies trajekt kwam voor mij op en tijdstip waarbij ik zat te twijfelen over mijn loopbaan en carriere. Vanuit hier waren mijn verwachtingen dat ik hulp zou krijgen bij het zoeken naar mogelijkheden van ander werk dat beter bij mijn kwaliteiten zou passen. Door middel van de gesprekken met Jack in combinatie met verschillende testen zijn deze verwachtingen uitgekomen en ben ik meer te weten gekomen over mijn eigen interesses en vaardigheden, en welke mogelijkheden er zijn voor mij op de arbeidsmarkt.
En ik ben gemotiveerd geraakt om met meer mensen uit mijn branche te gaan praten!
Jack heeft me goed geholpen. Mijn interesses zijn voor mij duidelijker geworden en tevens zijn mijn vaardigheden aan bod gekomen. Dus ik ben een stap verder in mijn proces!

3 punten over Flexadvieshuis:
1: veel kennis en expertise over het in kaart brengen van mijn kwaliteiten die voor mijzelf nog niet helemaal duidelijk waren.
2: Een breed netwerk van mensen uit verschillende sectoren van werkgebied.
3: Een goede coach zijn door goed te luisteren en signalen op te pikken tijdens gesprekken. Het geven van goede tips en adviezen.

Het ontwikkeladvies traject van Flex Advieshuis heeft mij enorm geholpen bij een ontwikkeling op zowel persoonlijk als preofessioneel gebied. Fijne gesprekken waarin mijn vaardigheden en interesses op een duidelijke manier in kaart werden gebracht en waarbij de expertise van mijn coach mij heeft geholpen verder te komen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan die echt bij mij past.

Tim Mertens

 

Sittard e.o.

 

Jack Verreussel

Trainer en coach


Het is mijn persoonlijke passie om een bijdrage te leveren aan de groei c.q. ontwikkeling van andere mensen. Dat heb ik eerst mogen doen in de rol van manager en sinds enkele jaren doe ik dat als trainer, coach. Actief bezig zijn met mensen, daar krijg ik energie van!

Mijn expertise

In de jaren dat ik werkzaam ben geweest als manager heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van leidinggeven en communicatie. Verder ben ik afgestudeerd als HRM-adviseur en heb ik een opleiding Management en Organisatie (MMO) gevolgd. Aangezien ik sommige opleiding als theoretisch heb ervaren, heb ik nog verschillende trainingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en coaching, namelijk: NLP-Master practitioner, Oplossingsgericht werken, Mentale begeleiding in de sport, Trainer ervaringsleren, MBTI Step I en Step II, Talent Motivatie Analyse (TMA) en DISC , DISC-drijfveren en heb nog enkele trainingen bij Karin de Galan gevolgd. Ik heb dus voldoende tools en methodieken die ik in mijn dagelijkse praktijk kan inzetten.

In de loopbaanpraktijk gaan we samen aan de slag met vragen als:
Wie ben ik? Wat kan ik? En Wat wil ik? Daarnaast bereid ik je gedegen voor op het sollicitatiegesprek en kijken we samen welke kansen we kunnen benutten door ons netwerk actief in te zetten.

Mijn talenten

Doelgericht, enthousiast, servicegericht, betrokken, communicatief en inlevend.

Mijn motto

Leren door te doen.’

Typisch Jack

  • Houdt niet van vis
  • Heeft een zwak voor drop
  • Houdt van wandelen
  • Kan zich verliezen bij het lezen van een boek
  • Is het meest in zijn element als hij kan fietsen in de Limburgse Heuvels, de Franse Alpen of de Italiaanse Dolomieten.

 

Kennis maken, kan altijd.

 

Contactgevens:

Email

Telefoon: 06-14644315

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553