Bel mij terug

Bel mij terug

Utrecht e.o.

 

Caroline Brons

Loopbaancoach en mediator


Als coach en mediator op het gebied van loopbaanbegeleiding en complexe arbeid kwesties, heb ik veel ervaring opgedaan in menselijke gedragingen in arbeidsrelaties en wederzijdse verwachtingen die men daarin heeft.Ik ben werkzaam geweest in verschillende functies, op verschillend niveau in bedrijfsleven en bij non-proforganisaties en sinds 2014 fulltime coach en mediator.

Ik werk als coach vanuit een menselijke betrokkenheid en denk daarbij altijd in oplossingen en gericht op de toekomst. daar waar iemand is vastgelopen in het arbeidsproces, om welke redenen dan ook, weer richting te kunnen geven en die daarin te begeleiden zie ik als een waardevolle taak. Door goed te luisteren, doorvragen naar wat echt belangrijk is, door te spiegelen en ook door confrontatie; wat maakt dat het misgaat soms? waar wil je naar toe, wat is jouw ontwikkeling en welke gewenste bestemming, wil je geven aan jouw loopbaan?

Ik maak daarbij gebruik van de Kerntyperingstest gebaseerd op het persoonlijkheidsmodel van Carl Jung, 12 archetypen in kerncompetenties, om iemands sterke en zwakke karaktereigenschappen, overtuigingen, gedragingen en natuurlijke behoeften in kaart te brengen. Op deze manier worden kerncompetenties helder en wordt inzichtelijk welke valkuilen en kansen deze hebben voor jou in jouw werkrelaties en toekomst. Achterliggende, vaak onbewuste normen en waarden bepalen vaak iemands gedragingen en overtuigingen.

Inzicht in welke invloed dat heeft in verleden EN toekomst in keuzes in werk en werkrelaties, maakt dat je deze leert beter op elkaar af te stemmen en daarin verder kunt groeien. Ik gebruik deze methode om daar in inzicht te krijgen iemands persoonlijkheid en dan gerichte vragen te stellen. Ik heb daar goede ervaringen mee en hoor dat ook terug van mijn cliënten. Ik denk mee vanuit jouw sterke punten en mogelijkheden en geef daarin adviezen in netwerken, persoonlijke profilering en (weer) kansen zien op de arbeidsmarkt.

In het coachinsgtraject ga ik op praktische wijze aan de hand van een concreet stappenplan met je mee om concrete veranderingen aan te brengen gericht op een toekomstbestendige werkomgeving en samen resultaten te halen.

Kenmerken van Caroline Brons loobaancoach bij

  • Positief
  • Praktisch
  • Analytisch
  • Humor
  • Ervaring om snel door te dringen in persoonlijke drijfveren, belangen enbehoeftes

 

Mobiel: 06-29608927

E-mail:

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553