Bel mij terug

Bel mij terug

Vestiging Werkendam, Gorinchem + Drechtsteden

Boukje Kruize

Register Loopbaanprofessional

Motto: ‘Jij blij, ik blij’

Onderzoeken en ontdekken waar jouw talenten liggen, waar jij goed in bent en waar jij blij van wordt. Dat is wat ik doe, samen met jou. Want: jouw toekomst telt!

 

Hoe?                 

Energiek, professioneel, positief, betrokken en oplossingsgericht. Integer met gedegen kennis van de arbeidsmarkt en een groot netwerk.

 

Werkwijze

Natuurlijk beginnen we met een (gratis) kennismakingsgesprek, het moet immers ‘klikken’ voordat we samen het traject ingaan. Is dat het geval, dan beginnen we!

 

Aan het begin van het loopbaan traject maak ik gebruik van testen die ontwikkeld zijn  door gerenommeerde instituten. Hiermee krijg je snel inzicht in je kwaliteiten, motivatie, vaardigheden en interesses. Objectief en concreet, dit brengt een enorme versnelling van het proces met zich mee.  Na één gesprek  weet je waar je staat en kunnen we gericht de vervolgstappen bepalen.  Hierbij begeleid ik je, sterker nog, ik laat niet los tot jij  je baan hebt gevonden.  Op deze manier geef ik richting aan belangrijke keuzes in je loopbaan.

 

De test:

Je maakt een digitale test die ongeveer 2 uur duurt. Daarna volgt een eerste gesprek van circa 2 uur waarin we samen de resultaten bespreken en ik aanvullende vragen stel. Je krijgt vervolgens een persoonlijk door mij geschreven verslag met daarin een heldere beschrijving van je Kwaliteiten, Motivatie, Ontwikkelpunten, Vaardigheden, Interesses. En natuurlijk de conclusie: welke werkzaamheden passen bij je, welke mogelijkheden biedt de arbeidsmarkt, in welke rol kom je het best tot je recht, wat voor soort organisatie past bij je? 

 

Voor wie?

Het loopbaanadvies is bedoel voor iedereen die werk zoekt dat bij hem of haar past: werk dat meer energie oplevert dan dat het kost. Als jij je herkent in de profielschets en blij wordt van het advies, dan word ik blij. Daarvoor doe ik dit mooie werk.

 

Overig:

Studie Pedagogiek, gecertificeerd: Loopbaanprofessional, Rationele Effectiviteit, Goldstein, MDI-gedragsanalyse, psychologische testen

 

 

Mail                    boukjekruize@flexadvieshuis.nl

Tel.                     06 5375 3728

Website            www.boukjekruize.nl

LinkedIn            https://www.linkedin.com/in/boukjekruize

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553