Bel mij terug

Bel mij terug

Zutphen e.o.

Loopbaancoach

Joke Westdijk

Ik kan je één op één begeleiden bij:

  • Loopbaancoaching
  • Meer Werkgeluk, minder werkdruk: hoe dan?
  • Met pensioen en nu? Hoe geef ik vorm aan mijn nieuwe levensfase?
  • Ik werk gelukkig door: (gedeeltelijk) doorwerken na je pensioengerechtigde leeftijd. Waar wil en kan ik nog aan bijdragen en sluit dat aan bij de behoefte van de werkgever?

Kenmerkend voor mij      

 

De onderstaande mooie uitspraak van Franciscus van Assisi haal ik graag aan omdat die op iedereen van toepassing is 

 

Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen. 

Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen. 

Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien.  

 

Het heeft mij ook de nodige tijd gekost om dit tot me te nemen (en soms nog wel), maar dit is zo waar. Onderzoek vooral wat jij kunt veranderen. En wat niet. Hoe groot of klein ook.  Als je dát verschil ziet en accepteert, kun je je volledig focussen op wat jij zelf in de hand hebt. En aan de slag gaan met jouw doel! 

Om jouw doel te bereiken maak je even een pas op de plaats, kijk je achterom ook. Om vervolgens je blik op de toekomst te richten. Daarbij neem je alles mee wat je nu al in huis hebt. En dat is veel! 

 

Autonomie vind ik heel belangrijk. Als ik je begeleid, is het en blijft het jouw traject. Ik zet mijn expertise in en loop een eindje met je op. Soms letterlijk als je dat wilt, want een wandeling kan door de beweging en de ruimte die daardoor ontstaat net wat extra’s bieden.   

 

Ik heb verschillende methodieken in mijn rugzak. De Big5 persoonlijkheidstest is er daar één van. Met deze wetenschappelijk verantwoorde methode kunnen we uitvinden welke persoonlijkheidsfactoren bevorderend en welke belemmerend zijn voor het uitoefenen van bepaalde functies. Maar ook een biografie of interview over je leven tot nu toe bieden vaak verrassende inzichten.  

 

Heb je behoefte aan meer rust in je hoofd en lijf, dan kan ik jou als trainer Mindfulness wat eenvoudige oefeningen meegeven.  En met mijn systemische opleiding kijk ik vaak net wat dieper en breder naar wat er speelt (zonder therapeutisch te worden). 

 

Benieuwd naar wat ik jou te bieden heb? Kom gerust langs voor een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Je bent van harte welkom! 

 

 

Mijn opleiding en certificaten 

 

Naast mijn academische opleiding als historica heb ik in de loop der jaren opleidingen gevolgd op het gebied van: 

 

    • Coaching. Algemene coaching, loopbaancoaching en gelukkig werken (team) coach 
    • Systemisch werken. Wat is de invloed van het grotere geheel op het individu, hoe werkt dat onder andere door in onze werkcontext.  
    • Mindfulness 

 

Ik ben lid van Noloc, beroepsvereniging van loopbaanprofessionals.  

 

 

Ik kom graag met jou in contact ! 

E: info@jokewestdijk.nl 

T: 06 - 40345482 

LinkedIn: linkedin.com/in/jokewestdijk

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553