Bel mij terug

Bel mij terug

Deel 1: Solliciteren en Social Media

Tip 1. Google jezelf

Jou googelen, dat is het eerste wat een recruiter, HR-medewerker of potentiele werkgever doet! Weet jij welke resultaten er als eerste naar boven komen als je jezelf googelt? Is dat een oeroude vermelding op schoolbank.nl, de personeelspagina van een bedrijf waar je allang niet meer werkt, of je LinkedIn pagina die hoognodig geüpdatet mag worden? Vraag jezelf eens af.......

 


Deel 2: Solliciteren, Hoe dan?

Je komt een vacature tegen die je aanspreekt; de functie is helemaal voor jou gemaakt en het bedrijf lijkt je leuk. Hoe zorg je er  dan voor dat je die baan krijgt? Het begint met het goed doorlezen van de vacature...... Als je precies weet wat voor iemand ze zoeken en jij denkt helemaal in het plaatje te passen, ga je solliciteren. Hoe? Daar gaat dit boekje over.

 

 

 

Deel 3: Testen en Talenten

Testen zijn er om te ontdekken wat je persoonlijke eigenschappen zijn, of dat de functie die je nu hebt goed bij je past. Je kunt  geen goede of foute antwoorden geven. Het gaat immers om het in kaart brengen van jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten. Wil    je weten wat dit jou kan brengen? Download dan dit boekje.

 


Meer weten? Vraag dan nu vrijblijvend een van de boekjes aan.

 

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553