Bel mij terug

Bel mij terug

Vught e.o.

 

Grace Saija

Loopbaancoach, coach professionals

 

Mijn naam is Grace Saija en ik coach professionals om vanuit een laag zelfbeeld, negatieve gedachtepatronen, stress en onzekerheid door te groeien naar stabiliteit en duurzame inzetbaarheid.

De doelgroep die ik ondersteun zijn professionals die zeker weten dat ze geen psychologische ondersteuning nodig hebben, maar ook niet passen bij een kortdurend traject bij de praktijkondersteuner.

De coaching die ik bied heeft ertoe geleid dat ze binnen 6 - 8 gesprekken met een positief resultaat worden afgerond. Ik krijg met enige regelmaat nog een terugkoppeling van voormalige coachees die aangeven welke stappen ze allemaal hebben gezet en dat ze voorgoed af zijn van interne struggles.

 

Wat uniek is aan een samenwerking met mij?

  • Ik kijk naar de persoon achter de functie. Ik ben van mening dat je persoonlijke proces maar ook de keuzes die je maakt leidend zijn. Weten wie je bent en wat je hierin nodig hebt zijn voor mij belangrijke uitgangspunten in het proces.
  • Ik zie alles, maar dan ook echt alles. Dit maakt dat ik oude patronen of bepaalde gedachten die een coachee kunnen belemmeren sneller doorzie en hierop de coaching bied. Ik zie wat mensen voelen, hoe mensen zijn en krijg toegang tot de kleinste details.
  • Ik ben qua persoonlijkheid solide: ik kan zaken die voor coachee niet kloppend zijn, kloppend maken en ze daarmee blijvend in positieve zin versterken.
  • Aangezien ik ook een hulpverleningsachtergrond heb kan ik een coachee sneller verwijzen indien ik merk dat het coachingsprogramma niet geschikt is. In dat geval geef ik altijd advies op maat.
  • Ik bied coaching met sambal en ketjap aan. Waarom? Ik geloof dat het werken aan je persoonlijke ontwikkeling niet zomaar 'iets' is. Groeien en ontwikkelen doet soms pijn; ik ben de coach die je vanuit zachte zakelijkheid stappen laat zetten. Niet zoals ík, maar zoals jij jezelf wilt zien. Dat is ons uitgangspunt. Daarmee heb ik tot nu toe mooie resultaten bij verschillende professionals mogen bereiken.
  • Ruime ervaring in het werken met mensen die op mentaal of cognitief gebied vastlopen dan wel in samenwerking met hun werkgevers. Ik geloof dat iedereen een plek heeft in de samenleving en voor wie dat lastig vindt, recht heeft op de juiste vorm van coaching.

 

Wil je meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking:

 

Contactgevens:

FEMM Boss Coaching

Email: g.saija[at]flexdavieshuis.nl

Website: www.femmbosscoaching.nl

Telefoon: 06-36300851

Afbeelding1.png

  • Sollicitatievaardigheden

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553