Bel mij terug

Bel mij terug

Amersfoort e.o.

 

Goosen Broersma

Loopbaanadviseur (psycholoog NIP)

 

Van nature beschouwend, straalt rust uit. Maakt vlot contact op alle niveaus. Sociaal, zoekt met humor actief naar samenwerking. Brengt ruime HR- en coach ervaring mee.

Graag stel ik mijn ervaring en inzichten als selectiepsycholoog en HR-manager beschikbaar voor jouw loopbaanvraagstuk. Op basis van jouw persoonlijke behoefte zet ik psychologische- en praktische kennis in om nuttige stappen te zetten naar een passende baan en de eigen ontwikkeling. Wat ik belangrijk vind in het werken (en zoeken naar), is dat je van de dingen die je doet energie krijgt. Net als jezelf verbeteren en leren van werk. Dat zijn aspecten die je actief en vitaal houden.

In mijn rol als loopbaanadviseur zoek ik de samenwerking en ondersteun jou bij jouw zoekproces naar werk. Het verdiepen in je motivatie, energiegevers en kwaliteiten (sterke punten) is nodig en kost wat tijd; op tijd in actie komen (en blijven!) en de juiste dingen doen is vooral belangrijk. Op de vragen ‘wat wil ik?’ en ‘wat kan ik?’ gaan wij dus zeker antwoorden vinden. Daarnaast zullen wij op tijd gaan werken aan de ‘goede’ brief en cv, en de eigen ‘pitch om succesvol te zijn in het sollicitatie proces. Jij leert van sollicitatiemomenten, bekijkt met mij wat je energie geeft en op basis stellen wij jouw aanpak bij. 

 Ik coach vanuit de vragende vorm, zodat jij zelf passende antwoorden kan vinden die de basis vormen voor jouw eigen aanpakplan. Zoals al aangegeven; ik vind het belangrijk dat je je afvraagt wat je energie geeft in werk en hoe je jezelf wil ontwikkelen daarin. Ik ben duidelijk over doelen en geef feedback waar jij wat mee kan en dus wat leert. Ik help je graag bij het opstellen van een realistisch zelfbeeld. Dat beeld kun je gebruiken in het sollicitatieproces. Ook help ik je bij het maken van een eigen leer(ontwikkel) plan om jouw volgende functie succesvol te kunnen uit oefenen. 

 

Ik ben beschikbaar voor: 

  • Loopbaanbegeleiding 
  • Omgaan met stress 
  • Coaching en training om effectiviteit in werken te vergroten
  • Assessments voor selectie en ontwikkeling

Contactgevens:

Email

Website: www.broersma-arbeid-en-organisatie-psychologie.nl

Telefoon: 06-47280282

LinkedIn: Goosen Broersma

  • Sollicitatievaardigheden

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553