Bel mij terug

Bel mij terug

Deventer e.o.

 

Alison Gooiker

Loopbaan, talentontwikkeling en vitaliteit

 

Hi, ik ben Alison Gooiker en ik ondersteun je graag op het gebied van loopbaan, talentontwikkeling en vitaliteit.

Mijn interesse en expertise op het gebied van mens & arbeid en vitaliteit/gezondheid combineer ik in mijn werk als loopbaancoach. Ik heb meerdere (post) HBO opleidingen en trainingen gevolgd (zoals HBO Personeel & Arbeid, coaching, leefstijladvies en vitaliteitsmanagement). Praktijkervaring heb ik sinds 2008 opgedaan als HR adviseur binnen het bedrijfsleven. Daardoor ben ik bekend met HR wet- en regelgeving en werving & selectieprocedures. En ook met het spanningsveld dat kan ontstaan tussen mens en organisatie en tussen werk en privé.

Eigenschappen die mij typeren zijn: betrouwbaar, toegankelijk, inlevend, resultaatgericht, praktisch en ik sta met beide benen op de grond.

Er is een mogelijkheid om de talentscan “Me.-scan” in te zetten, waarvoor ik gecertificeerd ben. Net als ieder ander heb je kwaliteiten (talenten) waarmee je te weinig doet, omdat je wellicht wordt tegengehouden door eerdere ervaringen en ontwikkelde gewoontes. Vaak ben je je daar niet van bewust. Met de Me.-scan worden jouw natuurlijke en aangeleerde talenten, kracht, belemmeringen en valkuilen inzichtelijk gemaakt. Hier bewust van zijn geeft mogelijkheden voor het maken van andere keuzes, zowel voor je persoonlijke als je professionele ontwikkeling. Wat levert het op: weten hoe je jouw energie optimaal kan inzetten en daardoor ook welke loopbaanrichting van nature het beste bij jou past.

Neem gerust contact met mij op als je de flyer met informatie over de Me.-scan wilt ontvangen of als je meer wilt weten over mij en mijn werkwijze.

 

Specialisme:

  • Loopbaancoaching
  • Talentontwikkeling
  • Vitaliteit
  • HRM

 

Contactgevens:

Email

Telefoon: 06-14814240

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553