Bel mij terug

Bel mij terug

Hengelo (Gld) e.o.

 

Monique Nieuwenhuis

Loopbaanadviseur

 

Als levens- en loopbaan coach (met een brede rugzak aan levens- en werkervaring als loopbaan- en re-integratiecoach), help ik je ontdekken nieuwe inzichten te krijgen in de persoon die jij bent. Duidelijkheid in wat jij wil en vooral wat jij kan. Rekening houdende met de dillema’s die je (nog) niet kunt loslaten.

Wil je een volgende stap zetten in je loopbaan? Juist omdat je het niet meer kan volhouden gezien jouw toenemende beperkingen? Of omdat je met tegenzin naar je werk gaat? Je wordt niet meer voldoende uitgedaagd? Of je moet juist continue op je tenen lopen om het allemaal bij te kunnen benen? Misschien zit je op dit moment op het keerpunt van je leven dat je wat anders wil, maar niet weet wat. En blijf je daarom maar zitten waar je nu zit.

Ik ga je helpen je handvatten te geven. Waardoor je zicht krijgt en grip hebt op je onbewuste patronen, je overtuigingen, je negatieve gedachten, maar ook je emoties. Je ontdekt en word je ervan bewust wat je tegenhoudt om bepaalde acties te nemen. Maar ook die je ervan weerhouden je talenten optimaal te benutten. Met het uiteindelijke doel dat jij weer aan het roer van je leven dan wel je loopbaan staat.

Het mooiste wat je kunt worden ben jezelf! Maar soms moet je wat veranderen om uiteindelijk jezelf te (kunnen) blijven.

Wie ben ik?

Ik ben iemand die tijdens het coachen een balans probeert te vinden tussen intuïtie, gevoel, empathisch vermogen, een luisterend oor en het rationele denken. Ik ben in mijn aanpak persoonlijk en met oprechte aandacht voor de kandidaat, begripvol en onafhankelijk.

Mijn specialiteiten

  • Loopbaanbegeleiding
  • Re-integratietrajecten 
  • Ontwikkel-/coaching trajecten
  • Trainingen
  • NLP Life coaching 

Durf jij deze uitdaging aan? Bel of mail mij dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Contactgevens:

Email

Telefoon: 06-40477968

Web: LinkedIN - M. Nieuwenhuis

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553