Bel mij terug

Bel mij terug

Nistelrode e.o.

 

Jelle Bender

Loopbaancoach

 

De resultaatgerichte aanpak die ik als loopbaancoach hanteer, richt zich op jouw doelen. En ik focus daarbij niet alleen op je CV, maar ook op jouw talenten en op je kracht. Een belangrijke sleutel tot resultaat vind je als je jouw zelfbewustzijn vergroot. En daar help ik je bij. 

We starten met een intakegesprek. Daarin maken we kennis en bespreken we jouw doelen en subdoelen. Dat kan online, de ervaring daarmee is inmiddels zeer ruim en heel goed! Maar het kan ook bij mij op kantoor in Nistelrode (regio Oss, Uden, Den Bosch, Eindhoven).

We gaan met een focus op jouw talenten aan de slag met de vragen 'wie ben je?', ' wat kun je?' en 'wat wil je'. En vervolgens ga je acties opstellen die helpen om je doelen te bereiken.  We kunnen bijvoorbeeld aan de slag met sollicitatievaardigheden (hoe schrijf ik een brief/CV? Of hoe bereid ik een sollicitatiegesprek voor?), zoekvaardigheden om vacatures te vinden op Internet en we kunnen een LinkedIn pagina maken of verbeteren. Maar we kunnen ook kijken naar vaardigheden ten aanzien van het gebruik van LinkedIn en jouw netwerk. Als je op zoek bent naar iets anders maar je weet niet wat, dan kan ik je ook helpen met het opdoen van inspiratie en ideeën. Kortom, genoeg mogelijkheden om in beweging te komen in de richting van je droombaan. Daarbij kunnen we natuurlijk ook aan de slag met je zelfvertrouwen of met belemmerende gedachten als je daarmee worstelt.

Sinds 2001 heb ik in verschillende HR functies gewerkt en sinds 2016 ben ik loopbaancoach. In 2001 ben ik afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool (Personeel en Arbeid). In 2017 heb ik een Post-HBO opleiding coaching afgerond en in 2018 een Post-HBO opleiding trainer management en communicatievaardigheden. Ik heb veel HR-ervaring bij zorgorganisaties en daarnaast voer ik de laatste periode ook veel loopbaantrajecten uit met medewerkers van grote profit-organisaties (zoals Exact, NS, Essent en Holland Casino).

  Specialismen:

  • Loopbaancoaching
  • Outplacement
  • Re-integratie 2e spoor (o.a. Stress en burn-out, psychische klachten, lichamelijke klachten)
  • Trainingen management-/communicatievaardigheden

 

Contactgevens:

Email: 

Website: www.jellebender.nl

Telefoon: 06-19642979

  • Sollicitatievaardigheden

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553