Bel mij terug

Bel mij terug

Uithoorn e.o.

 

Rose-Marie Lucas

Register Loopbaanprofessional, Noloc gecertificeerd

 

Ik help graag mensen die meer uit zichzelf of werk willen halen door beweging en focus aan te brengen. Dat begint bij vragen over wie je bent, wat je kunt en wat je daarmee zou kunnen en willen doen. Je kunt hierbij denken aan praktische vragen over beroepskeuze als je geen idee hebt wat je wilt of aarzelt. Als je twijfels hebt over je huidige baan en erachter wilt komen wat je nu echt wilt, over hoe je carrière maakt en jezelf ontwikkelt, plezier in je werk houdt, de baan vindt die bij je past, na ontslag weer aan de slag kunt of ideeën hebt om voor jezelf te beginnen.
Het kan ook gaan om een duidelijk afgebakend probleem op het werk zoals stress of conflicten met collega’s of leidinggevenden.

 

Verder het verbeteren van sollicitatievaardigheden om je kansen op een baan te vergroten, je met succes solliciteert, een opvallende sollicitatiebrief en CV maakt, zelfverzekerd overkomt in een sollicitatiegesprek, persoonlijke presentaties op bijvoorbeeld LinkedIn of tijdens netwerkgesprekken en de manieren weet om een baan te vinden. 

 

Mijn specialisme(n) zijn beroepskeuze, loopbaancoaching, outplacement, jobcoaching, werk-naar-werk, starten als zelfstandige, sollicitatietrainingen, LinkedIn  en netwerken. Ik richt me specifiek op jongeren, studenten, millenials (20 t/m 45 jaar), volwassenen, starters, werkenden en werkzoekenden.

 

Over mij

Als Register Loopbaanprofessional, studiekeuzecoach en sollicitatietrainer geef ik persoonlijke en professionele begeleiding en ondersteuning bij loopbaanvraagstukken op het gebied van werk, studie en carrière. Na een succesvolle loopbaan als vestigingsmanager binnen de uitzendbranche heb ik vanaf 2008 heel bewust gekozen voor de rol van zelfstandig loopbaanprofessional. Door mijn vakkundige scholing en Noloc erkenning ben je verzekerd van kwaliteit in coaching en training.

 

Hoe onderscheid ik mij van anderen? We gaan er voor om het beste uit jouw traject te halen door beweging en focus aan te brengen. Ik doe net dat beetje meer! Ben praktisch, reageer snel. Denk en doe mee, zorg voor inspiratie en nieuwe ideeën en maak daarbij ook gebruik van mijn kennis van de arbeidsmarkt en heb een breed netwerk. Van nature ben ik betrokken en vindingrijk, optimistisch ja, maar tegelijkertijd ook realistisch.  Mijn feedback is daardoor ’to the point’, eerlijk en oplossingsgericht. Stel veel vragen om na te denken over jezelf, wat je kunt en wat je daarmee zou willen en kunnen doen.

 

Mijn werkwijze is praktisch en persoonlijk, want bij coachen en trainen gaat het tenslotte om jou! Ervaren is de beste manier om te ondervinden of iets wel of niet bij jou werkt. 

 

Achtergrond en kwalificaties

  • Opleiding tot coach, BGL & partners 2008-2009
  • Leiderschapsontwikkeling voor trainers en coaches, BGL & partners 2009
  • Vitaliteitmanagement voor trainers en coaches, BGL & partners 2009
  • Leergang Loopbaanontwikkeling, Alites Adviesgroep 2009-2010
  • Leergang Studieloopbaancoaching, Alites Opleidingen 2014
  • Masterclass Loopbaancoaching, Annet Brinkhuis Opleidingen 2016-2017
  • Training Loopbaan-Trjct, LDC 2016
  • Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional, Academie voor arbeidsmarktcommunicatie 2020
  • Gecertificeerd en aangesloten bij NOLOC de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches, check de link op https://www.noloc.nl/
  • Check mijn LinkedIn profiel op https://www.linkedin.com/in/rosemarielucas/

 

Contactgevens:

Email: r.m.lucas[at]flexadvieshuis.nl

Website: www.rooskleurigcoaching.nl

Telefoon: 06-53135015

Bel nu voor meer informatie (026) - 7854553